Няма как хората да се чувстват добре с вас, ако

...
Няма как хората да се чувстват добре с вас, ако
Коментари Харесай

5 неща, които се случват с всяка романтична връзка, ако единият не обича себе си!

Няма по какъв начин хората да се усещат добре с вас, в случай че вие не се чувствате добре с вас самите! Трябва да запомните това и да ви бъде като максима в живота! Ако вие не се харесвате, цените о обичате, не очаквайте това от другите. Това унищожава връзката. Ето по какъв начин тъкмо.

Необичайки себе си, създавате спомагателна работа за колегата си

Партньорът ви ще се опита да ви направи по-щастливо, по-усмихнати, по-отпуснати. Но щастието значително е вътрешно положение в случай че вие не се чувствате добре със самите себе си, неговите опити ще се провалят. Ето за какво в един миг може да му омръзне и да ви изостави..

Представяте си, че нещата са по-лоши, в сравнение с в действителност са

Хората, необичащи себе си, си мислят, че връзката им не върви добре и че не вършат нещата както би трябвало. Това може да се изрази като експанзия и несигурсност, което може да убие връзката.

Ще сравнявате връзката си с другите, вместо да сте багодарни за своята

Съмнението в себе си се придвижва и на колегата. Затова стартирате да гледате по какъв начин се държат един с различен другите и в случай че брачният партньор на вашата другарка купува по-оригинални неща за брачната половинка си, за вас това се трансформира в драма. Това непрекъснато сравняване може да убие вашата връзка.


Не можете да се почувствате красиви без потвърждението на колегата

Ако сътрудникът ви не ви каже, че изглеждате удивително, стартирате да се съмнявате дали сте ок през днешния ден.

Ще бъдете като залепени за колегата си

Хората, които не се обичат задоволително, не могат да дишат без другия и непрекъснато желаят да бъдат към него. Това, обаче, в никакъв случай не води до развиване, а противоположното!

Обичайте се! Така и другите ще ви обичат!

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР