Няма как да приемеш четири вида наркотик и да си

...
Няма как да приемеш четири вида наркотик и да си
Коментари Харесай

Ето какво се случва с човешкото тяло при употреба на коктейл от наркотици

Няма по какъв начин да приемеш четири типа опиат и да си съответен. Много е значимо каква е била дозата и какъв брой време е минало от приемането й. Това съобщи пред TOPNOVINI.BG психологът Антоанета Петрова, която има богат опит в консултирането на подвластни към опиати. 

По думите й Кристиан Николов, който е упрекнат за причиняването на гибелта на Милен Цветков, би трябвало да понесе тежки последици за случилото се. Тя е безапелационна, че всеки един от опиатите, които е употребявал, са по друг метод рискови, а смесването им е като бомба.

Припомняме, че в кръвта на Кристиан бяха открити амфетамин, марихуана, кокаин и бромазепам. 

“Когато приемеш кокаин, зависи от дозата и непорочност му, получаваш прилив на сила, ставаш несъответстващ. Тогава имаш възприятието, че можеш да направиш чудеса, можеш три  дни да не ядеш и да не спиш и да си деен, да танцуваш.  След това настава срив, ставаш парцал, не можеш да отлепиш ”, безапелационна е Антоанета Петрова.

Тя разкрива за какво в нощните заведения има значително настъпили инфаркти. “Не одобряват задоволително вода, тялото подвига висока температура, която изпържва клетките ”. 

“Марихуаната също има доста типове - на едни се смееш, на други изпадаш в меланхолия. По отношение на бромазепама, от името му излиза наяве, че е от типа на успокоителните. С тях се подтикват биологичните процеси в мозъка, след което ги съсипваш. Целият този компот е изпържил мозъка на това момче. Още повече, че новите дроги могат да имат деяние до един месец ”, безапелационна е Петрова.

Според нея има огромна разлика сред използването на алкохол и опиати. “Алкохолът отпуска, до момента в който при кокаинът е назад. Алкохолът те прави в първия миг обществен, а по-късно те води към меланхолия, кара те да си отпаднал ”, споделя Антоанета. 

Психологът добавя, че от значително значение е  дали преди използването на дрога Кристиан се е хранил, дали е станал от сън скоро.  

Антоанета Петрова приканва за по-строг надзор от страна на полицията и по-строги санкции за отговорните. “Шофирането стана по-опасно откогато сме под карантина, карат със 120 км ”, безапелационна е тя.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР