Няма как да не съм доволен. Все пак показахме играта,

...
Няма как да не съм доволен. Все пак показахме играта,
Коментари Харесай

Йордан Юруков: Изключително съм доволен

Няма по какъв начин да не съм удовлетворен. Все отново показахме играта, която ние избираме. Пречупихме съперника с нашето мощно оръжие – владеенето на топката. Играхме атакуващ футбол, създадохме доста положения, можехме да вкараме и още, само че аз и на това съм удовлетворен. Това показа старши треньорът на ЦСКА 1948 Йордан Юруков след успеха с 2:0 над Монтана в дербито от Втора лига.

„ Знаехме, че Монтана е един от най стойностните тимове в групата. Изключително отракан тим. Ние сме стремим да играем атакуващ футбол. Вкарахме два гола, можехме и още, само че съм извънредно удовлетворен. Хубавото е, че сътворяваме положения и то след положителни комбинации. Създаваме представление и излизаме на такива обстановки. Работим, с цел да развиваме нашата игра. Не можем да разделяме нашите съперници. Държим едно неизменност. Отборът е извънредно добър, построен тим, който изповядва атакуващ футбол. Моята философия е същата. Имаше някои неща в отбрана, за които трябваше да поработим откогато дойдохме. Искам моите футболисти да изпитват наслаждение на терена”, сподели още той.

„ Ако кажа, че не проследявам Септември, ще излъжа. Следя целия български футбол. Концентриран съм върху нашето показване. Ще пристигна и мачът със Септември. Дотогава ще има още доста мачове, в този момент мислим за Локомотив Пловдив”, добави експертът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР