Няма как да има правителство, нито днес, нито другата седмица,

...
Няма как да има правителство, нито днес, нито другата седмица,
Коментари Харесай

Биков: Няма как да има правителство, нито днес, нито утре

Няма по какъв начин да има държавно управление, нито през днешния ден, нито другата седмица, когато вероятно ще се стигне до гласоподаване, сподели депутатът от ГЕРБ Тома Биков пред БТВ.

Той стимулира упованието си с това, че Асен Василев и неговата партия не трансформирали формулата, която им пропречила да спасят и предходното държавно управление - продължавали да търсят 121 депутати със същия състав и същите планове. Според него, когато правиш едно и също, няма по какъв начин да постигнеш друг резултат.

Дори да бъде определено държавно управление със 121 депутата, това би задълбочило политическата рецесия, уверен е Биков.

Когато сме оповестили, че се борим за връщане на естествената политическа логичност, втората мощ в една естествена обстановка би трябвало да бъде съпротива. Така Биков отговори на въпроса дали ще върнат мандата, когато парламентарната рулетка стигне до тях.

Второ държавно управление в границите на този парламент можеше да има и без нас, в случай че Асен Василев и Кирил Петков бяха загърбили егото си и се бяха отдръпнали от присъединяване в изпълнителната власт, сподели Биков.

Дали ще има съвещание през днешния ден, зависи от ръководещите, кворумът е техен ангажимент, добави депутатът.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР