Няма жена, която да не мечтае да срещне мъж, който

...
Няма жена, която да не мечтае да срещне мъж, който
Коментари Харесай

Мъжките зодии, които се държат с жените като с принцеси

Няма жена, която да не мечтае да срещне мъж, който да се отнася с нея като с принцеса. Не става въпрос за скъпи дарове и екскурзии до екзотични дестинации, а отношение. Всяка жена желае да има грижлив и безрезервен мъж до себе си.

Оказва се, че има някои зодии, известни с най-грижовните и нежни мъже. Днес ще Ви кажем кои са зодиите, чиито представители се държат с половинките си като с принцеси. А в случай че Вашата половинка е с една от тези зодии, може да считате себе си за същинска късметлийка, показва actualno.com.

Вижте кои са те:

Лъв

Истински джентълмени, които знаят по какъв начин да се отнасят с половинките си. Те обсипват дамите до себе си с обич и внимание. Лъвовете са извънредно грижовни и всеотдайни. Скъпите дарове са неизменима част от връзката им. Също по този начин, представителите на този зодиакален знак са извънредно правилни. Когато намерят човек, с който се усещат добре, даже не биха помислили за невярност. За тях е задоволително да бъдат обичани. Лъвовете несъмнено умеят да карат дамите да се усещат специфични.

Козирог

Това са мъжете, които безусловно обожават половинките си. Никога не биха създали нещо неуместно, рискувайки да изгубят любовта на половинката си. Козирозите в никакъв случай не биха почнали връзка, в случай че не са сигурни в възприятията си. Ако стартират такава обаче, са подготвени да посветят всеки един ден на любовта. Те дават всичко от себе си, подготвени са на всевъзможни саможертви в името на любовта. Животът с представителите на този зодиакален знак е като приказка. Козирозите в никакъв случай не биха наранили половинките си преднамерено, в случай че създадат нещо, то можете да бъдете сигурни, че е изцяло несъзнателно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР