Няма идеални отношения. Всяко партньорство изисква непрекъсната работа и принос

...
Няма идеални отношения. Всяко партньорство изисква непрекъсната работа и принос
Коментари Харесай

5-те зодии, за които изневярата означава край на връзката им

Няма идеални връзки. Всяко партньорство изисква непрекъсната работа и принос от двете страни. Честността е от значително значение за една здрава връзка. Но някои видове хора вземат решение да търсят щастието си другаде. В моменти на уязвимост те стигат до изменничество.

Възможно ли е тази измяна да бъде простена? Според астрологията, тези 5 зодии в никакъв случай повече няма да се доверят на сътрудник, който е злоупотребил с доверието им. Изневярата за тях е неотложен знак, че би трябвало да прекратят връзката си един път вечно. След тази стъпка съвсем е невероятно да има връщане обратно.

Предателството е нещо извънредно неприятно. Астрологията разграничава 5 знака на зодиака, които не могат да преглътнат тази измяна. Дори и да им се извинявате, те няма да ви простят.

Ето за кои зодии изневярата меко казано е недопустимо деяние:

Зодия Овен: измяната се третира като непочтеност

Овенът постоянно чака дисциплинираност и преданост от връзката си. Този огнен знак не има вяра на никого на 100 %. Тъй като тази зодия обича да ръководи, новината за измяната на колегата вечно остава в съзнанието му и провокира яд у него. Огненият рогоносец не може да се оправи с толкоз внимателен въпрос. Той избира да бъде с някого, който ще почита връзката при неговите условия. Дълго време след раздялата Овенът може да се усеща сърдит. След сходен случай, за жалост от страна на Овена, любовта му изгаря един път вечно.

Зодия Близнаци: избират да са необвързани, в сравнение с да губят времето си като предатели

Фактът, че Близнаците не скачат от цвете на цвете, демонстрира, че одобряват любовта си съществено. В подмяна те чакат същото.

Близнаците нормално имат висок предел на приемливост. Те обичат да са във връзка, в която всеки сътрудник живее личния си живот. Това обаче не значи, че те не чакат цялостна отдаденост от половинката си. Не желаят да губят време за някого, който не им е изцяло предан. Когато схванат за измяната, незабавно изключват страстите си. Преценяват невъзмутимо връзките си и вземат безапелационното си решение.
Близнаците одобряват, че който изневери един път, той ще изневерява цялостен живот. Те избират да са необвързани, в сравнение с да се свързват с лъжец. За тях животът е прекомерно къс, с цел да останат във връзка, в която липсва почтеност.

 изневярата

Зодия Дева: измяната унищожава нейния съвършен свят

Девата не може да живее с мисълта, че някои значими елементи са били подценени.

Девата се отличава със своята грижовна природа. Обикновено се оправя с всеки проблем, предлагайки препоръки в най-трудните обстановки. Единственото нещо, което не може да бъде преодоляно за нея, е изневярата на нейния сътрудник. Хората от тази зодия се усещат безпомощни пред измяната. Те не могат да си простят, че са позволили случилото се. Чудят се какво се е объркало. Отчасти упрекват себе си за грешката – по какъв начин са могли да не виждат, че нещо не е наред!
Липсата на съвършенство в любовта стартира да ги превзема. Предпочитат да стартират на чисто, вместо да продължат тази позорна за тях връзка.

Зодия Скорпион: на една стъпка от изневярата до омразата

Скорпионът в никакъв случай повече няма да огледа ухажор, който е съумял да спи с някой различен.

Скорпионът няма да не помни нанесената му вреда цялостен живот. Предателството за него е като кинжал в сърцето. Спомените, свързани с нея, ще подхранват гнева му до края на дните му. Ако решите да му кръшкате, би трябвало да се готвите за възмездие, тъй като Скорпионът сигурно ще ви го върне. При него няма благосклонност. Очаква ви наказване и жестоки мъчения. Скорпионът няма да се отърве от болката, която изпитва, само че най-малко ще бъде удовлетворен.

 изневярата

Зодия Водолей: измяната изтрива общото минало от паметта

Водолеят приема измяната доста персонално. Това отрицателно прекарване построява изолираност в него.

Човек може да си намерения, че Водолеят не е сантиментална зодия. Това обаче не значи, че той елементарно би дал прошка измяната на колегата си. Този въздушен знак не избира да има връзка с всекиго. Отнема му доста време, с цел да се сближи с някого. Щом го направи, той може да се влюби до гибел. Ще направи всичко за индивида, който е позволил в строго охранявания си живот. Освен в случай че не преживее изменничество, което е мъчително прекарване за него. Ако това стане факт, Водолеят в никакъв случай няма да се върне към това, от което е избягал. За него няма противоположен път обратно.

Четет още:
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР