Няма идеални хора, но невинаги можете да се оправдавате с

...
Няма идеални хора, но невинаги можете да се оправдавате с
Коментари Харесай

10 неща, които момичетата мразят у мъжете

Няма идеални хора, само че не всеки път можете да се оправдавате с това. Има неща, които нервират множеството. И има неща, от които може изцяло да се отървете. Да забележим какво не харесват дамите у мъжете и за какво.
1. Без въпроси
Ако мъж не задава никакви въпроси, момичето счита, че той е апатичен към нея. Интересувайте се от всичко за момичето. Може да задавате безусловно всевъзможни въпроси. Най-важното е тя да почувства, че желаете да знаете, колкото се може повече за нея.
2. Безсмислени диалози
Особено в случай че се отнася до вашите другари и някакви тематики, от които момичето е надалеч. Но тя, постоянно е подготвена да приказва за други безсмислени неща, които я касаят. Опитайте се да намерите баланс сред тях. Ако дамата не схваща нещо, обяснете й го с елементарни думи. Нека тя демонстрира интерес към вашия живот, а вие към нейния.
3. Липса на възприятие за комизъм
Не всички обстановки би трябвало да бъдат съществени. Ако сте напрегнати, до момента в който говорите с момиче, това въодушевление ще се популяризира и върху нея. Може да съсипе целия ден. Понякога би трябвало да сте по-прости. Развийте възприятие за комизъм - четете повече, гледайте комедия. Жените не обичат несъразмерната съвестност при мъжете и невъзможността да се развеселят с лесна и непринудена смешка.
4. Избягване на контакт с очите
Когато се пробвате да не гледате момиче в очите, то приема, като че ли се пробвате да скриете нещо от нея. Или просто не се интересувате от нея. Не избягвайте погледа й. Поддържайте зрителен контакт, до момента в който поддържате връзка, и не забравяйте да се усмихвате. Това освен ще ви издигне в очите на момичето, само че и ще ви даде самочувствие.
5. Пренебрегване на персоналната хигиена
Чиста коса, добре поддържани нокти, спретнати облекла, приятна миризма са единствено част от нещата, на които девойките обръщат внимание. Ако желаете да извършите положително усещане, грижете се добре за персоналната си хигиена.
6. Нежелание за показване на другари
Момичето може да одобри това като персонална засегнатост. За нея това е сигнал, че мъж не приема връзките съществено или се срами от нея. Ако съществено се занимавате с това, не забравяйте да запознаете приятелката си с приятелите си. Тя ще бъде доста удовлетворена и ласкава.
7. Безразличие към външния тип
Може да практикувате добра хигиена, само че носете крещящо облекло. Това също не се харесва от дамите. Внимавайте за външния си тип. Не е нужно непрекъснато да купувате неща от нови сбирки. Но може да изберете жанр, по-близък до класическия. Той постоянно ще бъде от голяма важност. Основното нещо е да не показвате цялостно равнодушие към това, което носите. Ако едно момиче следва стилните трендове, тя желае да се обличате стилно и елегантно.
8. Разсейване на мобилния телефон в средата на диалог
Никой не харесва, когато събеседникът е заплеснат от мобилен телефон в средата на диалог, само че девойките са изключително раздразнени. В последна сметка те желаят да имат цялото внимание на мъжа. Разсейването може мощно да я обиди. Опитайте се да не употребявате телефона си, когато сте с приятелката си. Ако би трябвало да разрешите значим проблем, обяснете обстановката, извинете се, свършете цялата работа и приберете притурката.
 Какъв е съвършеният подарък за всяка зодия? Какъв е съвършеният подарък за всяка зодия?
Всички обичаме да ни подаряват дарове! Най-хубавите идват и без мотив и са изненада от нашата половинка или други обичани хора. Прекра...
9. Споменавания на някогашните
Не приказва за някогашните си. Малко хора обичат да чуват за предходната връзка на обичания човек. По-добре въобще да не се повдига тази тематика. Това, което се е случило, към този момент го няма. Тук, значимото е, че в този момент сте дружно и се обичате.
10. Неспособност за проявление на усеща
Всички са привикнали да мислят, че девойките са по-емоционални. Трудно е да се каже, дали това в действителност е по този начин. Или цялата работа е, че мъжете от детството се учат, че страстите са за девойките. По един или различен метод девойките ненавиждат, когато мъжът не е в положение да демонстрира страсти, изключително там, където това в действителност е належащо.
Може би просто сте били отгледани по този метод. И може да продължите да се държите сдържано на обществени места. Въпреки това, в персоналната връзка с момичето, пробвайте се да показвате по-често страстите си и да слушате. Това ще има позитивен резултат, върху връзката ви.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР