Няма доверие между двете парламентарни сили и това не е

...
Няма доверие между двете парламентарни сили и това не е
Коментари Харесай

Лена Бориславова: За никого не е тайна, че с ГЕРБ си нямаме доверие

„ Няма доверие сред двете парламентарни сили и това не е загадка за никого. Но този кабинет би трябвало да стартира да работи, тъй като към този момент два месеца държавното управление действа в един полузамръзнал вид и не е свършило съвсем нищо. “

Това съобщи пред „ NOVA “ някогашният народен представител от „ Продължаваме промяната-Демократична България “ /ПП-ДБ/ Лена Бориславова във връзка готвения кабинет „ Денков-Габриел “ . По думите ѝ това е окончателният негов вид и повече промени няма да се вършат. Тя добави, че оповестеният лист с министри е една доста значима стъпка напред за страната. Обсъждан е бил вид, той да бъде формиран напълно от специалисти , само че след това е било взето решение да бъдат включени и политически лица , които да могат да носят политическа отговорност. 

Лена Бориславова разяснява и кандидатурата на ГЕРБ-СДС за министър председател на ротационен принцип Мария Габриел

„ Не я познавам и не съм работила с нея, няма по какъв начин да ѝ вярвам, само че ще се веселя да е образец за парламентарна поддръжка. Надявам се тя да бъде един образец, като жена в политиката, която съумява да ангажира тази парламентарна поддръжка и да накара това държавно управление да работи “.

Според Бориславова има доста опити от разнообразни страни, които се пробват да саботират съставянето на държавно управление. Тя засяга редица провокации, най-много от институции , обявяващи война на други институции, което по думите ѝ не би трябвало да се случва в една правова демократична парламентарна република .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР