Няма директен износ на оръжия на Украйна. Това обяви на

...
Няма директен износ на оръжия на Украйна. Това обяви на
Коментари Харесай

България се спасила от най-горещото място в ада с подкрепата за Украйна, според ПП

Няма пряк експорт на оръжия на Украйна. Това разгласи на брифинг съпредседателят на Политическа партия Асен Василев. Износ е имало за редица страни, обаче по-късно оръжията стигали до Украйна. Спазили сме решението на Народно събрание до писмен знак, увери някогашният финансов министър.

Няма непосредствено изнасяне и е реалност, че са спазени всички закони, по думите му.

Най-горещите места в пъкъла се пазят за хора, които демонстрират неутралитет , съобщи той с думите на Данте и регистрира задоволството си, че за войната в Украйна България не е била неутрална. Най-накрая има самопризнание за България , тъй като България направи верния избор, по думите му.
 Die Welt: България - страната, която скрито избави Украйна още предходната пролет
Die Welt: България - страната, която скрито избави Украйна още предходната пролет

Страната ни е предоставила боеприпаси, покриващи 1/3 от потребностите на украинската войска

Кирил Петков също увери, че пряк експорт за Украйна не е имало. Партньорите ни купували оръжието на промишлеността ни и част от него е отивало за Украйна. Иначе той е удовлетворен от обявата за българската поддръжка за Украйна.

Корнелия Нинова в предходния кабинет заявявала, че в случай че има пряк експорт, щяла да отдръпна поддръжката за държавното управление . Спазена е тази спогодба, по думите на Кирил Петков, само че разясни, че помощта за Украйна е била основополагаща. От думите му стана ясно, че България е изнасяла дизел през частни компании . Няма държавна стратегия за това, посочи съпредседателят на Политическа партия.

Кирил Петков е удовлетворен, че обявата е с положителен подтекст за страната ни .

Политическа партия чакат какво ще реши левицата на днешния пленум . Позициите на партията оставали същите и нямало да трансформират целите за страната. За Политическа партия основополагащо е промяната на основния прокурор и правосъдната промяна .

Във връзка със абсурда с криптобанката Nexo Асен Василев изаяви, че не са купувани депутатски места в партията.

Тъй като финансирането на партиите единствено със дотацията било мъчно, по тази причина се налагало да събират дарения. Трябвало да се дебатира по какъв начин се финансирате партиите, съгласно Василев. Не е имало среща с Nexo в МФ , разясни той.

Петков също се изрече за транспарантно финансиране на партиите.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР