Няма да спазваме ограниченията за влизане в НС, нека всички

...
Няма да спазваме ограниченията за влизане в НС, нека всички
Коментари Харесай

Костадин Костадинов за зеления сертификат: Този цирк трябва да спре

" Няма да съблюдаваме рестриктивните мерки за влизане в Народно събрание, дано всички български жители, които се усещат дискриминирани, да постъпят по същия метод. " Това съобщи водачът на Политическа партия " Възраждане " Костадин Костадинов в ефира на " Народоосвободителна въстаническа армия ".

Припомняме, че от 24 януари е наложително да се покаже зелен документ на влизане в постройките на Народното събрание. Това предписание бе признато от самите депутатите, след към месец и половина разискване. В понеделник стана ясно обаче, че НСО няма право, както и обвързване да ревизира дали народните представители имат подобен документ. Така те ще могат да влизат и без него, макар че е наложителен, за разлика от останалите жители.

„ Никой не желае кавги по тази тематика, само че зеленият документ потвърди своята неефективност. Не би трябвало да има разделяне сред българските жители по тази тематика, като това е превъзходен мотив документите да бъдат анулирани напълно. Подготвяме конституционна тъжба по този повод”, сподели Костадинов.

Той изясни, че няма да си направи тест за влизане в постройката на Народното събрание, изясни и че не е имунизиран.

„ Народното събрание се трансформира в някакъв цирк. Никой не може да лимитира правото ти да вървиш на работа”, съобщи депутатът.

Костадинов показа, че съгласно него няма да се стигне до ескалация на напрежението сред Украйна и Русия.

„ Кой и по какъв метод накара българското общество да се опасява и по тази тематика, макар че ясно се сподели, че спор няма да има. Не е допустимо навлизане на Русия в Украйна. Украйна даже не е член на НАТО. Този диалог у нас се инициира от хора, които желаят да потвърдят какъв брой са верноподанически пред Съединени американски щати. Това е театрална драма”, добави той.

Според него гарантиране независимостта на страната ни би трябвало да се реализира само посредством български въоръжени сили.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР