Няма да се учудя да видя Тошко Йорданов водач на

...
Няма да се учудя да видя Тошко Йорданов водач на
Коментари Харесай

Симов: Няма да се учудя, ако Тошко Йорданов води листа на ДПС


Няма да се учудя да видя Тошко Йорданов лидер на листа на Движение за права и свободи. Това сподели в изявление за предаването „ Лице в лице “ депутатът от Българска социалистическа партия Александър Симов.

По думите му е станало ясно, че „ Възраждане “ е патерица на ГЕРБ, а „ ИТН “ (ИТН) – на Движение за права и свободи.

Според Симов партията на Слави Трифонов скапва договаряния за кабинет за повторно под подправен претекст – първият път беше тематиката „ Македония “, в този момент е записът от закритата среща на „ Демократична България “.

„ Казвам го като човек написал не една и две сериозни публикации към градската десница в лицето на Демократична България. Четох четири пъти цялата стенограма от този диалог – нищо скандално няма в него, нищо. Повярвайте ми човек като мене би се хванал и за половин дума, в случай че можеше “, посочи социалистът.

Той безапелационен, че след предварителните избори, даже да е първа политическа мощ, ГЕРБ ще остане в изолираност, а партията на Бойко Борисов и Движение за права и свободи не би трябвало да бъдат допускани до властта.

„ Българска социалистическа партия в никакъв случай не се подаде на изкушението да работим с ГЕРБ, а бяхме изкушавани, бяха ни хвърляни захарчета “, акцентира Симов. Той даде за образец предлагането към Корнелия Нинова да стане ръководител на Народното събрание.

Енергията за смяна продължава да съществува и това ще изиграе неприятна смешка на всички волни или неволни помощници на ГЕРБ, счита социалистът.

Гледайте повече във видеото!

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР