Няма да се сбъдне желанието нито на Катето Евро да

...
Няма да се сбъдне желанието нито на Катето Евро да
Коментари Харесай

Попари и Катето Евро, и Ивелина: Сашо Кадиев хвърли бомба с ...

Няма да се сбъдне желанието нито на Катето Евро да заведе единствения си наследник до олтара, нито на Ивелина да стане младоженка

Вече трета година единственото чадо на актрисата е в плен на моделката Ивелина Чоева. Сашо Кадиев и Ивелина са неразделни и постоянно си вършат сантиментални почивки из разнообразни задгранични дестинации.

Наскоро влюбеният артист пусна сантиментално видео, в което благодарение на настоящо британско парче се изяснява в обич на половинката си.

Водещият заряза майката на единствената си дъщеря Таня Тонева, като не стопира да твърди, че в лицето на дългокраката манекенка е разкрил същинска обич и  тя е дамата на живота му. Дори, като махараджа, той води и двете си дами по приеми, като показва европейско държание към някогашната и актуалната.

Катето Евро изначало бе много резервирана към новата на сина си, само че с половин сърце я одобри. Все отново желае мамин хубавец да е благополучен. Но не пренебрегва и остарялата си снаха, майка на единствената й внучка.

След като пусна сантименталното видео, мнозина заподозряха, че ще има сватбени камбани в дома на Катето Евро. Въпреки че има дете, Александър Кадиев не мина под венчило с майката на дъщеря си.

Актьорът бил безапелационен, че ще си остане ерген и в никакъв случай няма да постави подписа си под брачно удостоверение.

„ За мен е значима любовта, а не подписа. Не имам вяра в брака “, като мантра повтарял синът на Катето Евро.

Затова звездата от „ Оркестър без име “ се е дала прошка изцяло с вярата, че ще заведе сина си до олтара, пишат от kliuki.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР