Няма да се продават земи и тази тема е приключена,

...
Няма да се продават земи и тази тема е приключена,
Коментари Харесай

Денков: Няма да се продават държавни земи и тази тема е приключена

Няма да се продават земи и тази тематика е завършена, съобщи министър-председателят Николай Денков в границите на блицконтрола в Народното събрание на въпрос от „ ИТН “ по отношение на преписка сред министъра на финансите и министъра на земеделието и храните за продажба на земи от Държавния аграрен фонд през 2025 г.  В тази връзка Станислав Балабанов (ИТН) попита има ли доблестта да изиска оставката на министъра на финансите Асен Василев. 

Каквито и писма да са разменяни сред Министерството на финансите и Министерството на земеделието, приказвах и с двамата министри, никой от тях няма нито предпочитание, нито желание, няма и финансова полза да се продават земи, съобщи в отговор министър председателят. 

България се развива по едни от най-хубавите индикатори, бюджетите се извършват, приходите се извършват, всичко, което казвате, е операция, която няма действителна основа, съобщи Денков. Той разяснява, че най-скандалното в цялото изявление е повтарянето на думата скандално, тъй като Има Такъв Народ не се интересували от друго с изключение на от скандал.

По отношение на бюджета за следващата година министър председателят разяснява, че всичко е в ръцете на народните представители оттук насетне. Когато решите, аз ще си потегли, имам къде да отида, за разлика от някои от вас, съобщи Николай Денков.

На въпрос на " Възраждане " министър председателят отговори, че в никакъв случай не е поръчвал на службите да вършат нещо във връзка с партия " Възраждане " и няма защо да се извинява. Не съм желал възбрана на „ Възраждане “, не съм желал да " изстъргвам " партия " Възраждане ", тъй че това са неистини, съобщи Денков. Ще си подам оставката, когато престанете да лъжете, което не знам дали ще бъде скоро, съобщи Денков в отговор на Цончо Ганев ( " Възраждане " ). 

Инфо: Българска телеграфна агенция

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР