Няма да се опитваме да гадаем коя известна личност е

...
Няма да се опитваме да гадаем коя известна личност е
Коментари Харесай

Робърт де Ниро още е ядосан на Тръмп

Няма да се опитваме да гадаем коя известна персона е измежду най-щастливите от загубата на Тръмп на изборите за президент на Съединени американски щати, тъй като те не са една и две.
 Криси Тейгън, Джон Леджънд, Дженифър Лорънс и по какъв начин отпразнуваха успеха на Джо Байдън
Криси Тейгън лудее по улиците на Ел Ей

Шумен и чалнат метод да отбележиш успеха на Джо Байдън

Сигурни сме обаче, че Робърт де Ниро е в челната десетка. Холивудският артист намерено подлага на критика Доналд Тръмп още от първия ден на встъпването му в служба преди четири години.

И в този момент, след загубата на Доналд Тръмп, артистът към момента не може да проумее по какъв начин над 71 милиона американци са дали своят вот за втори мандат на Тръмп на президентските избори в Съединени американски щати, написа Fox News.
 Снимка 505552

В диалог с водещия на предаването The Beat на MSNBC звездата още веднъж оприличава връзката на администрацията на Тръмп с обществеността с някой, попаднал в неприятна връзка. Той приказва за властническото държание и диктаторските пристрастености на Тръмп и даже съпоставя дейностите му с тези на Мусолини и Хитлер.
 Робърт де Ниро, Доналд Тръмп и за какво артистът псува в ефир
Защо Робърт де Ниро псува в ефир

Доналд Тръмп несъмнено не е измежду обичаните му хора

" Това е същият сюжет като на Хитлер и Мусолини... Ето какво желаят да създадат за народа - да върнат предишното великолепие на Германия, да върнат предишното великолепие на Италия, да върнат на Америка предишното великолепие. Те извикват най-лошите предубеждения и недостатъци на обществото, вместо да го оглавят, да го водят след себе си, да бъдат образец за подражателство ", споделя артистът.
 Робърт де Ниро, Доналд Тръмп, коронавирусът и в какво артистът упреква американския президент
Тежките обвинявания на Робърт де Ниро против Доналд Тръмп

Американският президент нехае за това какъв брой америаканци умират от COVID-19

" Слава Богу ние се избавихме от това ", сподели артистът и показва насладата си, че страната ще тръгне по различен път с новия президент Джо Байдън. Той не скри и възхищението си от Камала Харис.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР