Няма да се кандидатирам за кмет на София на местните

...
Няма да се кандидатирам за кмет на София на местните
Коментари Харесай

Марешки: Ако се кандидатирам за кмет това ще бъде на Варна

Няма да се кандидатирам за кмет на София на локалните избори, съобщи Веселин Марешки в ефира на " Събуди се ", написа Moreto.net.

ВОЛЯ ще показа претендента си за градоначалник на столицата на 17 септември. Нямам даже формалното право да се кандидатирам за кмет на София, в случай че в миналото се кандидатирам още веднъж за кмет това ще бъде за Варна, съобщи още водачът на ВОЛЯ

" Политическият сезон стартира прекомерно остро тъкмо сега, в който сме изтървали съвсем всички влакове. България би трябвало да търси оптимален политически консенсус за възстановяване на приходите на хората, за справяне с демографската рецесия, с проблемите в опазването на здравето и образованието ", счита Марешки.

През седмицата ВОЛЯ предложи на президента Румен Радев да взе участие в локалния избор като се кандидатира за кмет. „ Това, което отправихме към президента, напълно доброжелателно, е по отношение на това, че като президент са му орязани функционалностите, и ние му споделяме, че най-прекият път към това да имаш опция да покажеш качествата си е да се кандидатираш за кмет на София. Той се употребява с огромен рейтинг сега. Видяхте и Мая Манолова напусна своя пост като омбудсман. Няма нищо ужасно за всеки един деятелен човек, който желае да покаже качествата си ”, изясни Марешки.

„ В момента се разиграват някакви ниски пристрастености. Стигаме до един извратени обстановки, в които претенденти, които са част от системата, която е убивала фамилиите на хора с увреждания, убивала е образованието, докарала е България до тази демографска рецесия, в този момент част от протестиращите родители, поддържат претенденти, които са главен фактор в системата, която ги е убивала ”, сподели още водачът на ВОЛЯ.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР