Няма да повярвате! Все повече круизни компании предлагат оферти за

...
Няма да повярвате! Все повече круизни компании предлагат оферти за
Коментари Харесай

Големият гол кораб минава: круизите за нудисти - къде, кога и колко струват

Няма да повярвате! Все повече круизни компании оферират предложения за нудистки пътешествия. А ползата към предложенията е необикновено огромен.

Всеки, който си пада по това да се пече на слънце, както майка го е родила, е чувал за „ Големият гол транспортен съд “. Той потегля следващата година - на 12 февруари, от Флорида, оповестява Daily Star.

Корабът ще бъде леговище на нудисти, предлагайки им "няколко занимателни нудистки дни в морето “. Целта на круиза са Сейнт Томас, Сейнт Китс, Антигуа.

Когато плавателният съд пусне котва на Карибите, пасажерите би трябвало да са облечени, само че на борда могат умерено да се разхождат без облекло.

Carnival Pride предлага и екстри като няколко нудистки дни на сушата.

„ Кулминацията на круиза ще бъде нашето извънредно пътешестване до частния плаж на хотел в "Принцес Кейс " и ден на плажа на обичания на всички частен остров Халф Мун Кей на Бахамите “, се споделя в уеб страницата на компанията.

На борда на кораба има доста приятни летни развлечения като басейн, водни пързалки и джакузита.

Вечер гостите ще могат да се забавляват с кино, пиано бар, танцови осъществявания и комедиен клуб. Цената на това голо наслаждение е 2065 $.

Подобна оферта има и за круиз, тръгващ от Рим в посока Амалфи, Соренто, Сицилия, Портофино - Wonders of the Mediterranean 2023. Той ще бъде наличен през юли. Цената за втория круиз е 6150 $ за елементарна стая.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР