Няма да откажа роля за втория сезон на Вина“, така

...
Няма да откажа роля за втория сезон на Вина“, така
Коментари Харесай

Дария Митушева от сериала „Вина“: Надявам се пак да бъда нечия любовница!

„ Няма да откажа роля за втория сезон на „ Вина “, тъй че мощно се надявам да продължа да бъда нечия държанка “, пошегува се актрисата Дария Митушева, която в известния сериал на режисьора Виктор Божинов играеше ролята на любовницата Антония.

Дария, чието преобразяване на хитруша оплете героите на Михаил Билалов и Веселин Калановски споделя още: „ Най-мечтаните ми функции са на странни типажи, отхвърлени от обществото. Всеки желае да е интелигентен, само че не ми се играят красиви и готини мацки! По-интересно ми е да дълбая, диря и намирам характерите на персонажите. За мен актьорството е пътешестване в самия себе си “.

Актьорът, който влезе в основната роля, Владимир Зомбори показва, че е имал високи условия към облика си. „ Много е мъчно човек да си даде равносметка, гледайки се в профил. През цялото време ми беше необичайно – в никакъв случай не съм имал толкоз обемни фотоси и значима роля в сериал. Голяма част за разказването на историята и отговорността падна върху мен, беше напечено от самото начало “, прибавя половинката на актрисата Весела Бабинова в релния живот, написа България Днес.       
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР