Няма да настъпим четвърти път една и съща мотика, резултатът

...
Няма да настъпим четвърти път една и съща мотика, резултатът
Коментари Харесай

Хаджигенов прогнозира нови избори през март догодина

Няма да настъпим четвърти път една и съща мотика, резултатът е предупреден, по този начин или другояче. Така Николай Хаджигенов изясни за какво " Ние идваме! " и ЕНП се отхвърлиха от присъединяване в предварителните избори. Той добави, че ще продължат да вършат политика отвън Народното събрание.

В " Денят стартира " по Българска национална телевизия Николай Хаджигенов съобщи, че не поддържат политически сили, а ще поддържат обособени политики. Отчете, че има 2 неща, за които се борят: правораздаване и народна власт, цитира го обстоятелства.бг.

" Ако съответна политическа мощ би трябвало да я поддържаме, а тя няма да прави нищо, значи няма да я поддържаме. Ние по тази причина не поддържаме нито една политическа мощ ", съобщи Хаджигенов.

По думите му от " Продължаваме промяната " не са оправдали гласуваното им доверие.

" Имаха комфорта на цялостното болшинство. Имаха поддръжката на доста огромна част от хората, на политическите обединения, нашата в това число, само че даже не пробваха ", сподели Хаджигенов.

Според него от Политическа партия по този начин и не са разбрали против какво са изправени - " голям зложелател с необикновен запас, с който не можеш да се оправиш единствено тъй като си спечелил изборите ".

" Крайно време е да схванат, че " парламентарна република не е просто лаф, написан в някаква брошура, която е именувана Конституция. Да, Борисов трансформира това в цирк, гумен щемпел на едноличното си ръководство, само че това не е по този начин и не би трябвало да е по този начин ", разяснява Николай Хаджигенов.

Прогнозира, че края на февруари-началото на март ще има следващи предварителни избори.

 

 

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР