Няма да наричам тези дами "инфлуенсърки", защото смятам, че тази

...
Няма да наричам тези дами "инфлуенсърки", защото смятам, че тази
Коментари Харесай

7 български Instagram момичета, които наистина си ЗАСЛУЖАВА да следвате

Няма да назовавам тези дами "инфлуенсърки ", тъй като считам, че тази дума има по-различно значение у нас и като че ли носи малко неприятен отенък. Тези дами са съвременни, красиви, вдъхновяващи и изобретателни - все суперлативи, които в днешно време се раздават прекомерно лековато, само че не и в този случай.

Защото те не ни продават от профилите си капсули за пране, не си качват платени изявления с таратор в бутилка и не реакламират всичко и непременно - от новия парфюм на известна марка, през мокри кърпички, минерална вода, облекла на нечий бранд, та чак до кренвирши.

 влогър инфлуенсър инстаграм Istock

Те сортират, отсяват и преценят какво, по кое време и по какъв начин да демонстрират. При тях блогъро-влогъро-инфлуенсърството не се изчерпва с предизвикателста вид "Ям единствено розова храна за 24 часа " и "Сутрешната ми рутина ". За тях това е преди всичко занимание, профилите им са тяхното персонално пространство, в което споделят персоналните си усещания, а не е пасмина от "каквото ми изпратят като PR пратка и за каквото ми платят да направя пост ".

Защото си проличава, когато е по този начин. Може би не всеки консуматор ще го хване, само че е нужно да разбираш най-малко малко от цифровия свят и рекламите в обществените мрежи, с цел да се усетиш по кое време някой е съумял да популяризира нещо по образован метод и когато е пуснал нещо просто, тъй като би трябвало и му е платено.

 жена инфлуенсър Istock

Съответно също си проличава, когато някой е изказал откровеното си персонално мнение по дадена тематика или за даден артикул и когато се насилва да каже нещо хубаво, въпреки и в ръцете си да държи цялостен отпадък.

Когато си търсиш добър ортодонт, най-вероятно ще искаш да отидеш при оня, за който си чувал положителни и откровени рекомендации от негови сегашни пациенти. Когато си търсиш добър ледник, ще се довериш на човек, който има сходен у дома и ти е споделил, че е супер пестелив, преференциален и охлажда добре бирата. Когато си търсиш препоръки, рекомендации или просто отзиви за дадена дестинация, се осланяш на хора, които към този момент са били там.

 влогър инфлуенсър инстаграм Istock

По същата логичност е напълно обикновено да се доверяваш на инфлуенсъри (или водачи на мнения), за които се допуска, че би трябвало да са тествали даден артикул, с цел да дадат съответна оценка за него и да посъветват или да НЕ посъветват да изпробвате и вие.

Ето за какво има такава ярка граница сред инфлуенсър и инфлуенсър и си проличава супер доста кой го прави за наслаждение, с цел да е потребен (и въпреки всичко да завоюва нещо) и кой го прави единствено за припечелване, популярност и безвъзмездни образци.

Днес желаеме да ви срещнем с няколко дами, които са ни сграбчили окото в Instagram и които следим на драго сърце. Не претендираме, че описът е обстоен, даже в противен случай - ще се радваме, в случай че в мнения ни оставите оферти за ваши любимки в Instagram!

А преди този момент, в случай че още не ни следваш в Instagram - направи го СЕГА! На ednabgofficial!

A ето и кои дами си заслужава да следвате съгласно нас >>>
.month-theme.image-container { background: url(https://m3.netinfo.bg/media/images/39378/39378295/1600-398-themeseptember.jpg); } Тема на месеца в Edna.bg Обратно в час
c Септември  Четири смислени хрумвания за инвестиция в образованието на децата Обратно в час Четири смислени хрумвания за инвестиция в образованието на децата  За яхтата на двойкаджията Обратно в час За яхтата на двойкаджията  Непослушните деца стават по-успешни възрастни Обратно в час Непослушните деца стават по-успешни възрастни Прочети още
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР