Няма да има ваканция за сметките за ток и топла

...
Няма да има ваканция за сметките за ток и топла
Коментари Харесай

Петкова: Всеки трябва да си плаща сметките за ток в срок

Няма да има " почивка " за сметките за ток и топла вода. " Твърдо застъпваме тезата, че най-добре е всеки един от нас да търси вид да заплати своята сметка настоящо “, разгласи министърът на енергетиката Теменужка Петкова пред Нова тв. Според нея значимото в този момент е доставчиците на сила, както и на вода, телефон и интернет да работят безпроблемно, а отсрочване на заплащанията от клиентите им би ги затруднило.

„ Енергийният бранш е обвързван с националната сигурност ", посочи реросният министър. И добави, че отлагането на заплащания по сметките води до трупане на отговорности, а това би представлявало " огромно дискомфорт " за жителите, изключително в случай че се стигне до удължаване на изключителното състояние.

Теменужка Петкова разгласи, че към този момент няма съществено понижение на потреблението на електроенергия - макар затварянето на доста бизнеси. " Потреблението е може би към 200 мегавата по-ниско, не може да се каже, че са настъпили кой знае какви разтърсвания “, сподели министърът. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР