Няма да има промяна във въздушния трафик между България и

...
Няма да има промяна във въздушния трафик между България и
Коментари Харесай

Авиокомпания Гъливер: Полетите между София и Скопие продължават

Няма да има смяна във въздушния трафик сред България и Македония. Полетите София - Скопие няма да стопират, научи " По света и у нас ". По-рано през днешния ден в медийното пространство се появиха информации, че авиолинията сред двата града ще бъде прекратена.

В момента се сменят часовете на политане и кацане, защото е имало недоволства, че на летището в Скопие би трябвало да се чака към 2 часа, с цел да тръгне градският превоз. Подменят се и самолетите, които обслужват линията.

От самолетната компания " Гъливер " също потвърдиха информацията.

" Във връзка с появилата се информация в общественото пространство, че самолетна компания GullivAir стопира постоянните полети по маршрута София-Скопие-София, ви осведомяваме, че към този миг самолетната компания не възнамерява да приключва осъществяването на полетите по линията. За възстановяване на удобството на пасажерите самолетната компания търси разновидности за обезпечаването на по-удобни часове за полетите. Разчитаме, след приключването на ремонта на полосата на летище Скопие, да получим по- положителни времена за полета. Авиокомпания GullivAir приключва договорните си връзки с сегашния лизингодател на самолета, с който се оперира все още, като следва да бъде нает нов аероплан от същия модел ATR 72. Всички тези дейности се подхващат и с оглед постигането на предвидимост за клиентите на самолетната компания в сходство с актуалната конюнктура в района и значително са афектирани от войната в Украйна ", пишат от компанията в известие до медиите.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР