Няма да има предложение за промяна на цената на винетките

...
Няма да има предложение за промяна на цената на винетките
Коментари Харесай

Без промяна в цените на винетките, но ще има тол обхват и за второкласните пътища

Няма да има предложение за смяна на цената на винетките от страна на министъра на районното развиване и благоустройството. Това съобщи самият Гроздан Караджов по време на брифинг в Министерство на регионалното развитие.

" Ползването на пътищата би трябвало да се изплаща от ползвателите ", безапелационен бе вицепремиерът.
Новият районен министър поставя завършек на необятните пръсти във ведомството
Още в първия си работен ден разпоредих да се работи върху четиригодишна стратегия за изцяло възобновяване на пътищата, тъй че да бъдат в с...
Прочети повече
" Ще диря поддръжка, че замисълът на промяната на тол е точно товарните транспорти да заплащат повече, в сравнение с колите ", сподели още Караджов и заяви, че в вероятност, само че не от идната година, тол обсегът ще отиде и към второкласната пътна мрежа:

" Например, в случай че един тир влезе в България през Русе, той може да отиде до Силистра, да си свърши работата и да се върне, без да стъпи по първокачествен път. Ниските такси са в ущърб на нас като страна и общество, тъй като всички имаме потребност от тези пари, с които да се поддържа високо качеството на пътя ", посочи Гроздан Караджов

Караджов свика брифинг, с цел да разгласи резултатите от предоставената от него бърза и цялостна инспекция по отношение на публикувания в медиите сигнал за неприемливо държание на чиновник на Националното тол ръководство . От думите му стана ясно, че въпросният чиновник ще бъде уволнен до края на деня.

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР