Няма да има изискване за плащане на глоби по граничните

...
Няма да има изискване за плащане на глоби по граничните
Коментари Харесай

Денков разяснява: Няма да се събират глоби по граничните пунктове

„ Няма да има условие за заплащане на санкции по граничните пунктове, водачите само ще бъдат уведомявани, в случай че имат наложени наказания “. Това заяви министър председателят Николай Денков по отношение на опашките от коли на „ Калотина “ и недоволствата на хората, че полицията им задържа персоналните документи, до момента в който не си платят санкциите.

„ Единственото сложено условие е да се осведомят съответните водачи, че имат санкции и би трябвало да ги платят. Причината да се премине към тази акция, е че огромната част от санкциите в никакъв случай не се събират. Няма условие да се заплащат “.

Част от водачите, засечени на „ Калотина “ през миналия ден, са поискали незабавно да си платят санкциите, по тази причина се е получило закъснение.

„ Говорихме с сътрудниците през почивните дни да не се употребява тази опция и да няма огромни натрупвания “, сподели Денков. 

На границата с Румъния при Русе акцията към момента не е почнала, само че от през днешния ден, 4 декември пътуващите оттова също ще бъдат осведомени, в случай че имат санкции, уточни министър председателят.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР