Няма да говоря за сватбата на сина си! Още съм

...
Няма да говоря за сватбата на сина си! Още съм
Коментари Харесай

Софи Маринова се отказа от сватбата на сина си

" Няма да приказвам за сватбата на сина си! Още съм в печал за татко ми, несъмнено най-малко година ще трае, не знам. Но той е постоянно в сърцето ми. " Това сподели огромната фолкпевица Софи Маринова, която към този момент повече от месец живее при майка си, " с цел да не е сама ", по думите й.

Бащата на певицата - Марин Тутов, си отиде от този свят на 9 септември. Оттогава Маринова всеки ден мисли за баща си, а когато може, и му пали свещичка за душата.

" 40 дни плаках, мислих, преглеждахме фотоси с родата, знам, че няма да го върнем, само че ми е хубаво да си мисля за него. Аз доста наподобявам на него и двамата се разбирахме прелестно ", споделя Софка.

 

Според нея множеството девойки наподобяват на бащите си, а тя като него пеела, смехът й бил като на него и имала необичайно възприятие за комизъм, тъкмо като неговото.

Софка не приказва за татко си в минало време, тъй като счита, че той е тук, към нея, въпреки че не го вижда.

" Вярвам в прераждането. Всички знаем баба Ванга и по какъв начин си говореше с мъртвите. Аз съм единственото момиче на баща, доста се гордееше с мен, бях му фаворитка, а към братята ми беше по-строг ", споделя Маринова.

На този стадий изпълнителката на " Единствени " няма да прави женитба на сина си Лоренцо, който към този момент е благоприятен за обичаната си Мария. Певицата не пожела до приказва за това дали двамата живеят дружно и по кое време възнамеряват датата за сватбата.

Иначе сега Софи живее ту в Етрополе, ту в София, като взима майка си при себе си.

" Много е й тъжно и тежко. Двамата имаха брак, който продължи 57 години, а той си отиде на 77 година За да не е сама майка ми, ще съм непрекъснато с нея. Ще си живучкаме, както обичам да споделям. Мисля да я повеждам с мен понякога да я разпръсквам, да не мисли за баща ", споделя певицата.

На този стадий Софи не споделя детайлности за връзките си с някогашния си мъж Гринго. Само се знае, че той си е в България, а дали е бил в немски затвор, както се твърди, Маринова не знае.

" Нямам визия аз, виждам в други направления ", споделя Софка пред " България Днес ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР