Няма да дойде спасител отвън и всички ние, българите, трябва

...
Няма да дойде спасител отвън и всички ние, българите, трябва
Коментари Харесай

Лена Бориславова: Хората не заслужават да живеят в тази несигурност

" Няма да пристигна избавител извън и всички ние, българите, би трябвало да създадем нужното, а то е да отидем и да дадем своя глас на 2 април ".

Товая съобщи в ефира на Българска национална телевизия Лена Бориславова  Лена Бориславова Лена Бориславова е родена на 8 октомври 1989 г. Завършила е право в Софийски университет и от " Продължаваме промяната- ".

" Отдвна се изключих от обществения живот, само че това не значи, че спирам да работя, напротив-надграждам това, което е значимо за мен, за нас ", сподели още тя.

" За " " беше значимо да стане една устойчива партия и това мисля, че се случи ", счита Бориславова.

" Хората не заслужават да живеят в тази неустановеност. Трябва да създадем по този начин, че те да желаят да останат да живеят тук. Вярвам, че най-после ще се изненадаме от резулатта на избори и мисля, че ще имаме безапелационна победа ".

" Ние имаме вяра още, че е извънредно време всички да запретнем ръкави и да осигурим някакъв съвременен и естествен живот ".

" И Политическа партия и Демократична България сме партии, които няма да бягат от отговорност, няма и да отстъпим от програмата, която сме подготвили, а ще я отстояваме ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР