Няма човек, който да остане безучастен към съдбата на това

...
Няма човек, който да остане безучастен към съдбата на това
Коментари Харесай

Вместо да отиде на абитуриентски бал, прекрасната Йоана седна в инвалидна количка

Няма човек, който да остане безразличен към ориста на това прелестната Йоана. Преди две години и половина благодарение на фонда за лекуване на деца Йоана се е излекувала от израстък в мозъка. Тя е едно прелестно, лъчезарно, усмихнато момиче, което от самото начало на тежки тествания и сложна битка е запазило своя позитивизъм.
През последните две и половина години, минали в химиотерапия и лъчетерапия, тя е съумяла да резервира и да заразява близките с ослепителната си красива усмивка, да въодушевява със успокоение, което лъха от топлите й очи, цялостни с вяра.
Тя устоя философски на компликациите и продължава да се бори. След 10 месеца ремисия обаче, за жал, заболяването се завръща по-агресивна отпреди - появява се рецидив в гръбнака. Само за месец туморът нараства дотам, че придвижването й независимо е невероятно. Така, вместо да отиде на абитуриентски бал през май следващата година, Йони незабавно би трябвало да замине да се лекува в Германия, тъй като без лекуване докторите й дават два месеца живот.
Йоана е към този момент съвсем на 18 година и не може да получи помощ от фонда, с цел да стартира лекуване неотложно! Балансът по дарителската й сметка е 50 лева Има и към 5 хиляди лв. в дарителския уебсайт на Карма. От през вчерашния ден Йони е в Германия за нови проучвания и следваща оферта за химиотерапия на този израстък. Очертава се първата оферта да е не по-малко от 60 000 евро, които би трябвало да се платят в къс период.


Дарителска банкова сметка:
IBAN: BG86FINV91501316666781
BIC: FINVBGSF
Първа капиталова банка,
гр. София Йоана Константинова Казанджиева
Pay Pal: [email protected]
Това е групата, в която се организират благотворителните търгове за Йоaнa! https://www.facebook.com/groups/1322738347744691/
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР