Някой все пак трябва да обясни на КирилП, че трябва

...
Някой все пак трябва да обясни на КирилП, че трябва
Коментари Харесай

Един от сочените за ДС агенти: КирилП е едно голямо разочарование, трябва да спре да нарушава Конституцията

" Някой въпреки всичко би трябвало да изясни на КирилП, че би трябвало да престане да нарушава Конституцията. Въобще, КирилП се оказа едно голяяямо отчаяние за мен, скърбя, че съм подвел някои от приятелите си във ФБ да гласоподават за него. "

Това написа във Facebook Петър Воденски, който бе препоръчан за консултант във Външно министерство от министър Теодора Генчовска, пояснявайки, че към този момент е  освободен от поста.

" В медиите има много изявления по въпроса, цитират се министър председателят Кирил Петков, партиецът от Има Такъв Народ Тошко Йорданов и всевъзможни други тути-кванти, които, общо взето, настояват, че няма да се назначават ченгета от Държавна сигурност за съветници в политическия кабинет на външния министър. Не желая още веднъж да изяснявам на невежите за лустрации и прочие, самият аз бях лустриран и кариерата ми на посланик бе посечена, без значение от съществуването на " Решение на Конституционния съд Нр.11 от 22.11.2011 по Конст.дело Нр.8 от 2011 година " - можете да го намерите в Google и да видите какво гласи то ", написа още Воденски.
Ще плащаме ли парични компенсации на хора с досиета в Държавна сигурност поради абсурда с Министерство на външните работи?
Вълна от реакции провокира тематиката с назначенията на някогашни сътрудници на " Държавна сигурност " по високите етажи на Министерство на външните работи. Все още обаче дост...
Прочети повече
Той благодари на министър Генчовска за отношението през тези няколко дни на взаимна работа. И разяснява: " За да не я въвеждам в капан да наруши и тя Конституцията, си подадох самичък молба за освобождение от служба. Тръгвам си от Министерство на външните работи по този начин, както пристигнах. В последна сметка има и едно такова нещо като " персонално достолепие ". Бих работил още веднъж за министър Генчовска, стига тя да реши, че й бих бил потребен. За КирилП, Тошковци и останалите като тях, не бих работил повече. "

Петър Воденски, роден през 1951 година, е конфиденциален помощник " Велинов " към Генералния щаб на Българската национална войска.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР