Някой се опитва да тества държавата. Как ще се реши

...
Някой се опитва да тества държавата. Как ще се реши
Коментари Харесай

Венелина Гочева: Побоят над Слави Ангелов е тест за държавата

Някой се пробва да тества страната. Как ще се реши този проблем ще ни покаже дали простакът е победил. Простакът, който желае да ни върне към 90-те години.
Това сподели издателят на " 24 часа " и " 168 часа " Венелина Гочева в предаването " Лице в лице " по бТВ във връзка жестокия побой над журналиста Слави Ангелов.

Емоционалното му положението е доста по-тежко, в сравнение с физическото му положение и болката. Той е със строшен крайник, голям брой пострадвания, строшен нос. Всичко се е случило за 30 секунди.

Ангелов е най-четен и най-коментиран. Той работи по тематики като разораните дюни по морето, за пандизчии, които са пускани от пандиза, един подобен е видял скоро пред дома си. Той написа един от най-силните мнения, когато беше изведен от студиото на Българска национална телевизия Волен Сидеров. Той не е единствено публицист, стана основен редактор, издава списание, работи по видео материали.

Подозренията са доста, предоставени са на министър Маринов. Той също осъзнава, че това е тест за Министерство на вътрешните работи дали ще се стигне докрая.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР