Някой да спре Кунчев да затваря заведения! Така изригна фолкпевицата Емануела

...
Някой да спре Кунчев да затваря заведения!
Така изригна фолкпевицата Емануела
Коментари Харесай

Емануела бясна: Някой да спре Кунчев да затваря заведения!

Някой да спре Кунчев да затваря заведения!

Така изригна фолкпевицата Емануела във връзка предлагането на основния държавен контрольор да се затегнат ограниченията в 8 области в стараната.

Емануела е гневна, че има концепция кръчмите в София да работят до 22 часа, което слага под въпрос дали нощните заведения ще останат отворени, или ще хлопнат кепенците. Обмисля се и ограничение на потенциала на половина.

" Във връзка с динамичното развиване на обстановката в някои области на страната - София, София-област, Пловдив, Благоевград, Перник, Стара Загора, където заболеваемостта е най-висока, се разисква въвеждането на нови ограничения ", разяснява доцент Кунчев.

Напук на новите ограничаващи ограничения фолкпевицата дава за образец английския министър председател Борис Джонсън, който разгласи, че на Острова се отстраняват зеленият документ, маските и работата от у дома. " Браво на Борис Джонсън ", съобщи в къс коментар Емануела.

" Каквото и да решат, това ще бъде. Ние, изпълнителите, нищо не можем да направи. Ще би трябвало да се примирим и да изпълняваме ", съобщи пред " България Днес " легендата на българския попфолк Сашо Роман.

 

 Сашо Роман

Сашо Роман

Изпълнителят на великанския шлагер " Мой ангеле " добави, че освен артистите търпят загуби от затварянето и ограничението на заведенията, само че и чиновници, които работят в тях.

" Предполагам, че от ограничаващите ограничения има резултат, само че това би трябвало да го кажат специалистите. Аз не мога да го заявя изрично ", добави пред вестника Сашо Роман.

Вчера Сдружението на заведенията в България и Българската асоциация на заведенията разпространиха позиция, в която се споделя, че отхвърлят да съблюдават спомагателни ограничавания против ковид. От организациите упорстват за оставката на Кунчев.

 

 Ангел Кунчев

Ангел Кунчев

Заради високата заболеваемост преди дни в област Смолян бяха затворени всички нощни заведения.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР