Някой да ме светне защо навсякъде виждам анимирани снимки на

...
Някой да ме светне защо навсякъде виждам анимирани снимки на
Коментари Харесай

Защо всички качват снимки на аватарите си? Всичко за новия интернет тренд!

" Някой да ме светне за какво на всички места виждам анимирани фотоси на хората? Кастинг за Наруто ли се организира ", зачуди се рапърът Атанас Колев на стори в Instagram.

И в действителност - платформата е превзета от нов тренд, който носи елементарното и малко име AI Avatar. Сред родните звезди такива фотоси качиха Рабухчиев от " Игри на волята ", Tattstoner, Янита Янчева, Бояна Генова, Орлин Павлов, Рич Бич и още. 

Виж още: Милионерският дом, който през днешния ден тъне в призрачна давност в центъра на София

Трябва да признаем, че множеството от тях наподобяват дори малко страховито, само че през днешния ден ви описваме по какъв начин да си извършите и вие такива аватари. 

Всъщност ви би трябвало единствено едно приложение - Lensa Editor. Но, както при всяко ново и съвременно нещо, и тук ще се наложи да си платите, в случай че ще го употребявате. Ако не, приложението предлага едноседмичен безвъзмезден експериментален интервал, който обаче няма да ви прави работа, в случай че желаете да си извършите аватар.

Аватарите са платена алтернатива на приложението и генерирането на до 50 изображения коства 3.99 $. Ако желаете повече, цената за 200 е 7.99 $. 

Снимките, които са нужни на приложението, не са каквито и да е. На тях не би трябвало да има други хора, също така не би трябвало да са еднотипни като пози, ъгли и страсти. 

Виж още: Екологичен секс? Какво е това и по какъв начин въздейства върху климатичните промени

След това ще би трябвало да отбележите пола си, с цел да улесните Lensa какви да бъдат тематиките на аватарите (доста необичайно за 2022 година, знаем!). По този метод, в случай че цъкнете, че сте мъж, няма по какъв начин да се видите като розова принцеса. 

После идва огромното очакване. Може да се наложи да чакате до 100 минути, с цел да бъдат генерирани новите изображение. И ето тук към този момент можете да се похвалите с новите си аватари в Instagram. 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР