Няколко звезди не присъстваха на финалния купон на шоуто „Като

...
Няколко звезди не присъстваха на финалния купон на шоуто „Като
Коментари Харесай

Бойкот след Капките: Халваджиян писа отсъствия на... СНИМК...

Няколко звезди не участваха на финалния ваучър на шоуто „ Като две капки вода “, с което разочароваха неговия продуцент Маги Халваджиян. В заведението на брачната половинка му Кремена се събраха звездите от сцената и екипът зад камерите, само че двама от участниците получиха неявяване.



От празнуващите липсваха Азис и Фики. И в случай че младият баща, който ще гушне второ дете напълно скоро, има опрощение да липсва от празненството, отсъствието на краля на фолка демонстрира, че той е наясно, че присъединяване му е било неуспех. За сметка на това погледите прикова Мария Игнатова, която пристигна в компанията на Ивайло Нойзи Цветков.



След прекъсването на „ Папараци “, Игнатова още веднъж остава без работа и може би се кани да влезе в Капките. В края на предаването в понеделник вечер водещите Зуека и Геро, които пристигнаха на купона с половинките си, оповестиха на феновете да чакат нов сезон. Въпреки това обаче слуховете носят, че All stars сезонът е финален за шоуто.



Милица Гладнишка, Михаела Маринова, Къци, режисьорът Кико и спечелилият Рафи се забавляваха дружно с семейството на продуцента. На празненството беше и Румен Угрински, който е един от най-близките другари на Игнатова, а от членовете на журито липсваше Фънки.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР