Няколко трика, които винаги събуждат мъжкия интерес и са универсална

...
Няколко трика, които винаги събуждат мъжкия интерес и са универсална
Коментари Харесай

Ето кои са нещата у една жена, на които никой здрав мъж не може да устои

Няколко трика, които постоянно разсънват мъжкия интерес и са универсална формула за съблазън. Някои от тях може би към този момент знаете и сте употребявали напълно неумишлено. Други евентуално ще ви изненадат и ще ви накарат да се почувствате по-женствена и мечтана.

1. Прехапване на устните.
Прехапването на устните е сетивен и примитивен жест, с който вниманието на мъжете се концентрира върху лицето ти и предизвика много неприлични мисли.

2. Нежна кожа.
Няма нищо по-секси от жена с хубава поддържана кожа, която е мека и нежна на досег. Неслучайно още по времето на антични цивилизации доста представителки на нежния пол стартират да се обезкосмяват и да мажат телата си си с разнообразни ароматни масла.

3. Хубава прическа.
Красивата, буйна грива е може би най-силният израз за женствеността и буйния характер. Бляскавата дълга коса е равна на ударна доза съблазън.

4. Високи токчета.
Високите токчета са неостаряващ афродизиак за мъжете. И когато са обути от стройни женски крайници, които ги разхождат с хъс и убеденост, комбинацията е в действителност взривоопасна.

5. Красива усмивка.
Много дами се тормозят да се ухилен необятно и да се смеят от сърце. Съветът ни е да не се страхувате да бъдете естествени и импулсивни, тъй като няма нищо по-секси от откровената усмивка и възприятието за комизъм.

6. Естествената хубост.
Факт е, че мъжете избират естествената хубост пред тоновете грим. Използвайте спиралата и лекия, ненатрапващ се декор дьо загар, с цел да наблегнете чертите си, без да прекалявате.

7. Носенето на мъжка риза.
Няма нищо по-секси от женски извивки в мъжки облекла. Следващия път, когато се събудиш сутринта и наметнеш повърхностно ризата или необятната тениска на половинката си, обърни внимание на възбудения му взор, до момента в който скрито те съзерцава. Няма да останеш разочарована.

8. Очила.
Има нещо, обвързвано с очилата, което притегля мъжете като магнит. Мръснишкият взор през черните тънки рамки може да подлуди всеки.

9. Луничките.
Те разсънват асоциации за безгрижието на детството и невинността. Луничките придават обаяние и доста деликатност на чертите, макар че доста девойки се пробват да ги прикрият и ги считат за недостатъци.

10. Финесът.
Късметлийки са тези, които съумяват да намерят салдото сред елегантността и сексапила. Стилната жена знае по какъв начин да разсъни въображението, само че да резервира класата си.

11. Спортните клинове.
Клинът притегля мъжките погледи, тъй като сносно акцентира извивките ти. Въпреки че те са предопределени за джогинг в парка или подготовка във фитнес залата, от ден на ден дами го включват в ежедневния си дрешник.

12. Изкусителни устни.
Един от най-популярните знаци за прелест и съблазън. Съветът ни е да не прекалявате с „ цупенето “ и прекомерното присвиване на устните, с цел да не постигнете резултата „ duckface “, който по-скоро би разсмял един мъж, в сравнение с да го прелъсти.

13. Секси глас.
Неслучайно Мерилин Монро е най-големият секс знак на всички времена. Чувственият и глас не стопира да омагьосва и прелъстява.

14. Блуза с голи плещи.
Според изследване блузата с голи плещи основава у мъжете предпочитание за отбрана и доминация. Плюс това тази дреха акцентира женствеността ти и придава деликатност и финес.

15. Увереност.
На последно място в листата на нашата изложба, само че несъмнено най-важната съставна част за съблазън! Когато една жена наподобява добре и го осъзнава, увереността струи от погледа и, играе в походката и, фино се процежда през устните и. Затова гледай на нея като наложителен аксесоар.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР