Няколко са посоките, по които свършихме европейската работа. Служебното правителство

...
Няколко са посоките, по които свършихме европейската работа. Служебното правителство
Коментари Харесай

Антон Кутев: Служебният кабинет свърши европейска работа по няколко направления

Няколко са посоките, по които свършихме европейската работа. Служебното държавно управление направи повече за европейската интеграция на България спрямо много постоянни кабинети преди този момент. Това съобщи пред БиТиВи представителят на служебното държавно управление Антон Кутев.

Като огромни триумфи на служебния кабинет той посочи газовата диверсификация и намаляването на цените на горивата. По думите му линията на държавното управление е била заложена от президента, като президента е давал оферти и решения, които да бъдат развити.

По отношение на кабинетът Денков-Габриел, Кутев уточни, че президента е дал явен честен сигнал към двете обединения са създали компромис в честен проект.

Миналият път, когато Политическа партия пристигна на власт, първоначално симпатизирах, само че видях една тежка непросветеност, която чаках. Но чаках, че зад себе си те ще сложат способени хора, които ще съумеят да ги насочат. Видях по какъв начин вместо специалисти пристигнаха други такива като тях и резултатът стана злополука. Много се надявам да са научили този урок, разясни Кутев.

Според него в страната има освен политическа рецесия, а рецесия на партийната система, която ще докара до нейния провал.

Той разяснява и възобновеното разследване по " Барселонагейт ". По думите му е хубаво, че основния прокурор е раздвижил следствието, само че посочи, че това е трябвало да се случи преди 4 години. Антон Кутев уточни, че иска правораздаване, а не вендета. Мястото на основния прокурор не е в Народното събрание. Работата на Иван Гешев е там, където се арестуват нарушителите и се вършат обвиняванията, сподели още той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР