Няколко крайно настроени антиваксъри са преследвали лидера на Продължаваме промяната

...
Няколко крайно настроени антиваксъри са преследвали лидера на Продължаваме промяната
Коментари Харесай

Антиваксъри подгониха Кирил Петков по улиците

Няколко извънредно настроени антиваксъри са преследвали водача на " Продължаваме промяната " и предстоящ министър председател Кирил Петков по софийските улици до дома му на ул. " Иван Шишман ", демонстрира видео, снимано от телевизия " Евроком ", написа Флагман.бг.

Демонстрантите вървят по стъпките на Петков и го нападат с разнообразни въпроси, свързани с имунизацията. Не проличава те да са обвързани с някоя политическа мощ. Носят флагове, на които е изписан лозунгът: " Свобода или гибел ".

" Аз имам познати, на които техни родственици починаха след по този начин наречената имунизация ", крещеше му стара жена.

„ Аз им споделям, че съм имунизиран, моето семейство също. Вярвам в науката, и че това e методът да преодолеем този огромен проблем “, обърна се Петков към присъстващите публицисти.

Той добави, че хората желаят да чуят разнообразни отзиви и по тази причина им споделя своето по допустимо най-спокойния метод. През това време дамата продължи да крещи, че имунитетът му ще бъде свален и, " че ще лежи в пандиза за закононарушения против Конституцията “.

„ Сега суверенът приказва, апелирам публицистите, суверенът приказва и подрежда сега ", опита се да вземе думата старата дама.

Видео: Евроком

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР