Няколко ключови играчи на ЦСКА-София ще трябва да са изключително

...
Няколко ключови играчи на ЦСКА-София ще трябва да са изключително
Коментари Харесай

Ключови играчи на ЦСКА - София висят с картони

Няколко основни играчи на ЦСКА-София ще би трябвало да са извънредно деликатни в днешния конфликт с ЦСКА 1948, с цел да бъдат разполагаем на Саша Илич за последния мач за сезона против Левски. Твърде евентуално е точно мачът с Левски да се окаже решителен в битката за шампионската купа.

Застрашени да пропуснат борбата със сините са двамата титулярни флангови играчи на армейците - Иван Турицов и Тибо Вион. Родният национал има 4 жълти картона до момента през сезона и при ново публично предизвестие ще бъде осъден за един мач.

Френският повсеместен войник пък е бил украсен в жълто цели 8 пъти и го грози глоба за два дуела. Същото се отнася и за голмайстора на отбора Дюкенс Назон.

Със сигурност навън за последните две срещи от акцията са контузените Брадли де Нойер и Браян Морено. Нидерландецът ще отсъства до края на годината, откакто скъса връзки и към този момент мина сполучлива интервенция в Испания, твърди " Тема спорт ".

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР