Няколко дни, след като изненадващо удари , измъкна точка и

...
Няколко дни, след като изненадващо удари , измъкна точка и
Коментари Харесай

Болоня не се огъна и срещу Рома

Няколко дни, откакто изненадващо удари, измъкна точка и при гостуването си на. Двубоят на " Олимпико " приключи 0:0 и по този метод " вълците " не вкараха гол в домашен мач против този противник за първи път от 1977 година. Отборът на Жозе Моуриньо е 5-и в класирането, само че на цели 10 точки зад, а записа шести следващ мач без загуба и заема 13-а позиция в подреждането.

Моуриньо даде късмет на много запаси, с цел да резервира главните си футболисти за реванша от полуфиналите в Лигата на конференциите против. По двата фланга започнаха и Ейнсли Мейтланд-Найлс, а в предни позиции действаха Николо Дзанило, и Феликс Афеня-Гиан.

изиска дузпа още в 50-ата секунда за игра с ръка на в наказателното поле, само че обстановката беше прегледана с и играта продължи. Гостите разчитаха на дълги пасове към и при един от тях австриецът можеше да изпревари, само че реши да защищити стража на " вълците " и прибра крайници си.

В средата на полувремето стреля мощно, само че избави. отговори с рискова офанзива на, който беше спрян от съвършен шпагат на.

След почивката заигра с повече скорост. Моуриньо направи 4 смени едновременно в 59-ата минута, пускайки Никола Залевски,, и. Секунди по-късно пропусна чисто състояние за. можеше да поведе след удар с глава на, само че още веднъж разочарова някогашните си съотборници.

В края положения имаше и пред двете порти. отрази удар на с глава, а шутира около гредата от дребен ъгъл. В добавеното време разтресе гредата, само че преди този момент имаше вдигнат байрак за засада.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР