Някои знаци са особено добри партньори в леглото именно заради

...
Някои знаци са особено добри партньори в леглото именно заради
Коментари Харесай

Кои са 4-те зодии, които са най- големи мръсници в леглото /18+/

Някои знаци са изключително положителни сътрудници в леглото точно поради качеството, което търсят посредством количеството. Обичат да опитват и постоянно да сменят сътрудниците си. Следователно тези 4 зодиакални знаци са най-големите мръсници в секса. Внимавайте и се пазете от тях:

Известни със своята двойнственост близнаците желаят да имат повече благоприятни условия. Дори, в случай че би трябвало да разрушат една връзка, с цел да разширят своето полово познания и опит, ще го създадат. Какво е най-лошото в никакъв случай няма да бъдат изцяло задоволени и затова са в непрекъснато търсене на нови и по- забавни сътрудници от предходните.

Когато става въпрос за стрелците , то тяхното либидо в никакъв случай не е задоволено. Най-голямото диво дете в зодиака желае да е свободно, да опита всичко най-малко един път и да преследва своите пристрастености, без значение от това какъв брой те са нездравословни или недостъпни. Поради това стрелецът желае да има избор от повече сътрудници, на които може да разчита за секс когато и да е

Рибите живеят за дребните завършения, а сексът сигурно е една от тях. Те са склонни към самозалъгване, тъй че постоянно целуват прекалено много жаби преди да намерят принц. Поради тази причина тяхното опрощение за разликата от другите знаци е непоправимото търсене на същинската обич.

Този лист не бил цялостен без скорпионите , знакът, който съставлява секса в зодиака. Интересно е, че те могат да отидат от прекаленост в прекаленост – или да имат прекалено много сътрудници или да бъдат захласнати от себе си. Независимо от това в коя категория попадат сексът е огромна част от тяхното всекидневие. Скорпионите са в непрекъснато търсене на трогателен секс, който смятат за един тип спорт.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР