Някои са готови да пожертват собствената си гордост, за да

...
Някои са готови да пожертват собствената си гордост, за да
Коментари Харесай

Кръшнете ли, тези 4 зодии ще ви наритат задника

Някои са подготвени да пожертват личната си горделивост, с цел да се опитат да поддържат връзка с обичания човек, който е съгрешил. Готови са да дадат втори късмет. Но това не се отнася за четири зодии – те в никакъв случай няма да простят изменничество, ще ви изгонят един път вечно, написа " Тялото ".

 
Телец
Първият знак, който несъмнено няма да ви елементарни измяната, е Телецът. Освен обстоятелството, че представителите на тази зодия имат огромно възприятие за благосъстоятелност, също по този начин е мъчно да спечелите доверието им. И в случай че Телецът към този момент ви се е доверил, тогава той изцяло ще отвори сърцето и душата си, ще показа всичко, което има. Искреността и любовта на този знак нямат граници.

А в подмяна не чакат нищо друго с изключение на лоялност, обич и схващане. Най-малката неистина и изменничество Телците могат да надушат на километър разстояние, с помощта на интуицията си. Веднъж прекрачиш ли границата на доверието, в никакъв случай не можеш да се върнеш обратно.

Единствената причина, заради която представителите на тази зодия изхвърлят хората от живота си, е измяната. Никакви молби за амнистия няма да трансформират мнението им.

Е, не забравяйте отмъщението. Всеки, който е виждал разгневен бик, схваща почти на какво е кадърен Телецът. От симпатични добродушни хора, те за секунда се трансформират в огнедишащи дракони, изгарящи всичко по пътя си. Но Телецът знае по какъв начин да отмъщава. Малките мръсни трикове не са за тях. Те ще възнамеряват всичко по този начин, че един ден да разберете какъв брой неверна стъпка сте създали.

 

Скорпион
Да изневериш на Скорпион е като да подпишеш личната си смъртна присъда. Отмъстителността на представителите на тази зодия няма граници. Изискано морално принуждение, жестокост, интриги, клопки – всичко това Скорпионите просто обожават.

И в случай че вие сами сте го поискали – добре пристигнали на пътя на оцеляването. Скорпионите по принцип не простят на никого нищо. Мислят изрично и няма да навлизат в детайлности. За тях има или свои, или непознати. След като се осмелите да изневерите, вие естествено летите към черния лист.

Любопитно е, че като цяло Скорпионите считат измяната за изцяло допустимо. Но единствено в случай че те изневеряват, а не на тях. Като се има поради, че всеки и всичко на този свят е основано да му се подчинява, Скорпионът възприема ударите в негова посока извънредно отрицателно. И най-интересното е, че му доставят огромно наслаждение. Предателството развързва ръцете или по-скоро жилото на Скорпиона.

Всъщност измяната е „ болна тематика “ за представителите на този знак. Някъде на вътрешно равнище имат боязън и настройката, че „ всички си изневеряват “. Или ще играят на несъмнено и първи ще кръшнат.

 

Лъв
Разберат ли, че са им изневерили, Лъвовете си потеглят, без да ги интересува кой прав, кой крив. Освен това, бъдете сигурни, ще намерят бързо нов сътрудник, те в никакъв случай не страдат от липса на внимание. Ровенето в „ мръсотията “ не е за тях. Лъвовете подсъзнателно постоянно се стремят към най-хубавото. Към по-добър живот, към по-добри хора. И в случай че някой с държанието си дава да се разбере, че не е заслужен да върви ръка за ръка с тях, той бързо бива зарязан.

Лъвовете надали ще ви изтрият изрично от живота си. Напротив, по-скоро те ще продължат да поддържат връзка умерено, ще бъдат някъде наоколо, с цел да можете да видите по какъв начин те се изкачват, а вие оставате обратно в стълбицата на живота. За Лъвовете сходна панорама е същински екстаз.

Може би някои признаци на внимание или помощ ще основат неправилна визия. Лъвът прави това от необятната си душа, а не тъй като ви е дал прошка и е подготвен да ви одобри още веднъж. Представителите на зодия Лъв няма да разрешат на никого да опорочи името и достойнството им. Депортирането от персоналния живот в този случай ще бъде наложително.

 

Овен
Друг представител на зодиакалния кръг, който в никакъв случай няма да елементарни невярност, е темпераментният Овен. Въпреки че доста от тях могат да приказват за отворена връзка, в действителност изневярата се врязва в паметта им толкоз доста, че нищо не може да изтрие този факт.

Ако Овенът в действителност се влюби, той няма да желае да търси някой на открито и става правилен на половинката си, от която чака същото. Предателството ще значи за него, че е сбъркал. След като си се осмелил да го промениш, значи той не е най-хубавият за теб.

Овните търсят някой, който откровено им се възхищава и има потребност от тях. Ако сте съумели да намерите някой различен, тогава няма да ви задържат, а ще ви изпратят по пътя. Овенът ще излее целия си гневен яд върху вас под формата на груби думи, а по-късно ще ви помоли в никакъв случай повече да не му се изпречвате на пътя. Болката му ще бъде покрита с яд и ненавист.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР