Някои психолози смятат, че ако не обичаме животните, значи може

...
Някои психолози смятат, че ако не обичаме животните, значи може
Коментари Харесай

Мъжът, който обикаля света с кучето си

Някои психолози считат, че в случай че не обичаме животните, значи може би имаме проблем и е добре да си обърнем по-сериозно внимание. А в случай че сме почитатели на четириногите любимци, истории като тази сигурно ни трогват .
 Кучетата, лаенето, изправянето на задните лапи и за какво го вършат
Тайният език на кучетата

Какво ни споделя домашният любим с държанието си

На втори април 2015 година Том Търчич напуща дома си в Ню Джърси с ясната концепция, че поставя начало на най-голямото премеждие в живота си. Планът в главата му е в продължение на пет години да прекоси седем континента .

Тази концепция се заражда още когато е на 17 и приятелката му Анн Мари умира. Тогава си дава обещание да взима максимума от всеки собствен ден, да търси завършения и да опознава света.

Том потегля самичък на това свое странствуване, само че скоро към него се причислява и Савана - кучето, което осиновява в Тексас. От тогава двамата вървят дружно стотици километри, спят в палатки и прекосяват граници. Четириногото се трансформира в най-верния сателит на Търчич, който пък съумява да стане и звезда в обществените мрежи.

Той основава профила " theworldwalk " в Instagram и към този момент има близо 74 хиляди почитатели. Там разгласява фотоси от пешеходните си преходи и споделените моменти със Савана от Испания, Мароко, Грузия, Тунис и къде ли още не.

Има и със същото име, където в детайли разказва приключенията си. Междувременно качва и къси влогове от всеки ден на околосветското странствуване в своя YouTube канал. Последният е от ден 1466 , който е следващият от обиколката му със Савана в Турция.
 Ketama the Giraffe dog - кучето от порода Испанско галго с неизмеримо дълъг врат
Кучето, което наподобява на жираф

Необикновен сексапил

Дори пандемията не съумява да спре Том, неговото куче и неговия възторг за завършения. Те съумяват да навъртат километри към земното кълбо, а историите, които ни споделя в обществените мрежи, са нашето малко бягство от действителността. Освен това, са и следващото доказателство, че човек може да реализира всичко, стига същински да го желае.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР