Някои притежатели на смартфони Samsung Galaxy Note започнаха да съобщават

...
Някои притежатели на смартфони Samsung Galaxy Note започнаха да съобщават
Коментари Харесай

Някои смартфони Samsung Galaxy Note 8 след пълното разреждане на батерията, спират да работят

Някои притежатели на смарт телефони Samsung Galaxy Note започнаха да оповестяват за проблеми, свързани с акумулаторната батерия. За разлика от предходната година, когато имаше заплаха батерията на Galaxy Note 7 да се самозапали, този път батерията престава да работи след цялостното разреждане.
PhoneArena заяви, че след цялостното привършване заряда на акумулаторната батерия, някои смарт телефони Samsung Galaxy Note 8 се изключват и престават да се зареждат и включват. Потребителите са се пробвали да подадат електрическа сила благодарение на най-различни кабели и зареждащи устройства, с цел да се убедят, че казусът в действителност е в смарт телефона. Във форумите на уебсайтовете на Samsung за техническа поддръжка се предлага да се търси помощ в сервизните центрове, където мобилното устройство ще бъда сменено в границите на настоящата гаранция.



Компанията Samsung знае за зародилия проблем и заменя тези смарт телефони. Засега няма информация какъв е техният прецизен брой. Но се знае, че тази нередовност се демонстрира в смарт телефоните предлагани от всички мобилни оператори на Съединени американски щати: Verizon Wireless, T-Mobile и Sprint.

Съобщенията от озадачените консуматори започнаха да се появяват и в Reddit, като и там сюжетът е същият: телефонът не се зарежда и не се включва след цялостното изтощение на акумулаторната батерия.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР