Някои пловдивски улици и булеварди отново се наводниха до неузнаваемост

...
Някои пловдивски улици и булеварди отново се наводниха до неузнаваемост
Коментари Харесай

И в Пловдив е страшно след мощен порой! Улиците се превърнаха в реки

Някои пловдивски улици и булеварди още веднъж се наводниха до неразбираемост след следващия проливен дъжд, изсипал се над Пловдив, написа Trafficnes.bg. Проливният дъжд не продължи дълго, само че очевидно е бил задоволителен, с цел да трансформира част от градската инфраструктура в реки, освен това – много пълноводни.

Пловдивчанка е изпратила фотоси от бул. Кукленско шосе, който наподобява в извънредно положение, а колите едвам газят.

Обстановката на бул. Кукленско шосе е меко казано трагична, за злощастие в този миг минавах оттова и за момент се пренесох във Венеция, написа читателката ни. Подобна е картината и на кръговото кръстовище на улиците „ Петко Д. Петков “ и „ Богомил “.







Припомняме, че мощен проливен дъжд, съпроводен с градушка се изля в София. Прогнозата на синоптиците е, че през нощта тук-там, основно в Централна България, ще продължи да има краткотрайни превалявания и гръмотевици, а на следващия ден в централните и източните региони, както и в Рило-Родопския масив. По-значителни ще са явленията, по-късно след обяд, в Източна България и Родопската област. Ще има и градушки. Максимални температури сред 28° и 33°.

Какво ще е времето по дни и часове може да видите в рубриката на БЛИЦ, в която ви осведомяваме в действително време какви са климатичните условия в страната.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР