Някои от вас вече са преживели предварителните ефекти на този

...
Някои от вас вече са преживели предварителните ефекти на този
Коментари Харесай

Промените ще бъдат потресаващи! Уран навлиза в Телец за първи път от 84 години!

 Някои от вас към този момент са претърпели предварителните резултати на този пренос. Защото в последна сметка всички ние сме отражение на Космоса и тези универсални сили непрестанно протичат през нас и към нас.

Между другото, Уран публично ще навлезе в Телец на 6 март, само че множеството от вас към този момент са почувствали тази „ смяна “.

Уран е и най-великият пробуждащ, това е планета на хаоса, на технологиите, на протестите и непредвидените промени.

Телецът, въпреки това, е знак на нашите финанси, полезности, владения и чувствени удоволствия. И по този начин, какво се случва, когато се обединят двете сили?

Ами, като се регистрира потребността на Телеца от комфорт, рутина и сигурност, въздействието на Уран сигурно ще бъде потресаващо.

Например, Телецът е земен знак, защото е удобен, благонадежден и доста мелодичен с петте сетива.

Уран, въпреки това, е разрушителна и свободолюбива планета; затова неговите промени могат да се почувстват като електрически потрес.

Няколко седмици преди Уран да влезе в Телец през май 2018 година по време на ретроградно придвижване, вулканът Килауеа на Хавайските острови стартира да изригва. Тогава, няколко дни след формалния преход на Уран, избухна различен вулкан, само че този път в Индонезия.

Уран също та ръководи и технологиите. И ето какви изводи могат да се споделят след пребиваването на Уран в Овен.

Уран навлезе Овен през 2010 година, а Овенът е знак на нашето възприятие за личен Аз, нали по този начин. А Уран в Овен беше ерата на селфитата и виртуалното съревнование.

Виртуалните принадлежности и платформи, такива като да кажем Instagram, станаха повратни точки в света на технологиите.

УРАН В ТЕЛЕЦ: 6 март 2019 – 7 юли 2025 година

В астрологията Уран се назовава планетата на поколенията, като се има поради времето, което прекарва в един знак.

Освен това, макар ретроградния цикъл още през май 2018 година, Уран ще навлезе в Телец на 6 март за първи път от 84 години.

Телецът – това е визия за полезности, деловитост, сигурност, комфорт и чувствени удоволствия и през този седемгодишен интервал евентуално ще забележим гражданска война във всички неща, свързани с финансовите доходи и валутата като цяло.

Всъщност, ние към този момент претърпяваме растежа на криптовалутите, такива като биткойн.

От друга страна, това може да докара до непредвидени промени в метода, по който търсим удоволствия в живота си.

Като се има поради, че Телецът ръководи нашите полезности и активи, този пренос може също по този начин да разклати нещата в метода, по който колективът подхожда към парите и материалния свят като цяло.

Не забравяйте, че Уран е знак на нашата независимост, а Телец – това е сигурност. Кой знае? Може би ще намерим новаторски способи за решение на на практика въпроси като финанси и хранене….

esotericblog

2 минути, да, 2 минути, и вие ще можете да измененията живота си!

 

Вероятно не са по никакъв начин малко хората, които са прочели доста книги и публикации в интернет. За да открият истината – по какъв начин да трансформират живота си към по-добро. И това им…

Цялата статия
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР