Някои от пътниците от авариралия тази сутрин влак от София

...
Някои от пътниците от авариралия тази сутрин влак от София
Коментари Харесай

Пътници мръзнаха три часа в авариралия влак край Айтос


Някои от пасажерите от авариралия тази заран трен от София до Бургас, ще подадат тъжби и ще търсят компенсации от БДЖ за повече от три часовото мръзнене в преспите, съобщи кореспондентът на БГНЕС в Бургас.

Около 5ч тази заран локомотивът аварира край Айтос и остави за близо три часа пасажерите на мрачно и студено.

„ Минус 13 градуса, заледен съединител, горе всичко е във лед ”, беше късото пояснение на машиниста на гара Бургас.

„ Нямам думи, аз пътувам от чужбина. За един час и 30 мин. съм пристигнала от чужбина, а пътувам от София до тука за 12 часа ”, съобщи разочарована пътничка.

„ Не мисля че е редно какъв брой хора от пет-шест вагона всички хора, да е студено вътре, без никаква информация, без нищо. Не мисля, че е доста мъчно да се провежда някакъв трен с два вагона да ни прикачат и след това да си вършат каквито желаят инспекции. Защото споделиха, че две машини пристигнали, две машини се счупили и два часа стояхме на минус 10 градуса температура ”, възмущава се Александър Балан.

„ Беше супер студено, бяхме на най-малко минус 15, три часа чакахме и колкото да се прибрахме, което е много комично. Така че може би през последните 20 години като дете като пътувах, нещата бяха много зле и си крещя в този момент може да е много по добре, само че не е. Така че може идващите 20 години да са по-различни нещата. Сега ще направя претенция и нека върнат парите ”, съобщи различен отчаян пасажер на авариралия трен.

Въпреки че локомотивът е бил изтеглен по-късно, а пасажерите извозени до бургаската гара, всички от тях бяха изнервени и премръзнали. В формалното известие на БДЖ се прецизира, че повода за аварирането на влака е липса на ток в контактната мрежа, като занапред ще се обясняват аргументите за случая. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР