Някои от партиите са искали да се промени позицията ни

...
Някои от партиите са искали да се промени позицията ни
Коментари Харесай

Каракачанов: На КСНС е имало предложение да се промени позицията за РС Македония

Някои от партиите са желали да се промени позицията ни за Република  Северна Македония по време на съвещанието на КСНС. Това заяви водачът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов.

" Единната позиция е непокътната единствено поради президента Румен Радев, Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ. Заради това позицията не се промени. Защото от момента в който бе определен, сегашният министър председател приказва за смяна на позицията ", добави той.
Красимир Каракачанов: Доброволната военна работа е стъпка към връщане на наборната
Първите претенденти за срочна работа в доброволния запас на Българската войска към този момент са признати. Предстои тяхната подготовка в Националния...
Прочети повече
По думите му актуалният министър председател, незабавно след изборите, е казвал, че би трябвало да имаме по-смекчена позиция към западната ни съседка. „ Точните думи бяха – „ би трябвало да променим метода и да извадим на напред във времето икономическите взаимни ползи, а не разногласията за историята. За момента беше взето вярното и рационално решение. Така би трябвало да се подожда по национални въпроси ”, безапелационен бе Каракачанов.

Според него България не би трябвало да се връща обратно, а съседите да се движат напред. " Не мога да схвана техния идиотизъм. 28 години спореха с Гърция за неща, които не бяха прави ", сподели той пред Нова телевизия.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР