Някои жени не обичат да подменят мокрия бански със сух

...
Някои жени не обичат да подменят мокрия бански със сух
Коментари Харесай

НИКОГА не стойте с мокрия бански за повече от няколко минути, ако не искате да се случи ТОВА

Някои дами не обичат да подменят мокрия бански със изсъхнал подобен, тъй като се усещат удобно в плажната дреха и в личното си тяло. Независимо какъв брой ослепителни сте, не трябва да вършиме това, тъй като не е здравословно за вас.

Разбира се, в случай че сте решили да прекарате през целия ден във водата, напълно обикновено е да не подменяте банския си. Ако обаче плувате на паузи, то значимо е със себе си да носите един авариен чифт, с който да се преобличате.

Защо е нездравословно да стоим с мокрия бански на плажа?

И сами знаете, че бельото е добре да бъде направено от памучни материи. Този материал разрешава на кожата да диша и не се стига до инфекции и други неприятни последствия. Банските костюми обаче биват направени от специфичен материал, който нормално съхне извънредно бързо. Той обезпечава удобна среда за развиването на микроорганизми.

Според експерти, бактериите се развиват точно в топли и влажни места като банските костюми.

 Подходящият бански костюм съгласно фигурата Подходящият бански костюм съгласно фигурата
За дамите, притесняващи се от фигурата си, изборът на бански костюм, който да прикрива минусите и да акцентира красивите и хармон...

Много евентуално е да се стигне до редица здравословни проблеми като зараза на уринарния тракт да вземем за пример. Това е доста неприятно положение, което може да обхване и бъбреците, в случай че не се вземат навременни ограничения.

Гъбичните инфекции са също доста публикувани, стане ли въпрос за влажен бански на плажа. Тези възпаления са неприятни най-много поради сърбежа и болката при уриниране.

Бактериалната вагиноза е следващото заболяване, до което може да докара продължителният престой с влажен бански на плажа. Една такава зараза може да бъде излекувана само с антибиотични лекарства.

Разбира се до сходни последствия може да се стигне само, в случай че стоите с влажен бански за дълго време и това е редовно. Нищо не би се случило от веднъж. И въпреки всичко е добре да бъдете внимателни и постоянно със себе си да носите чифт сухи облекла или авариен бански, с които да се преобличате.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР