Някои хора успяват да запазят връзката си за по-дълъг период

...
Някои хора успяват да запазят връзката си за по-дълъг период
Коментари Харесай

4-те зодии, които имат най-дълги връзки

Някои хора съумяват да запазят връзката си за по-дълъг интервал от време, поради избрани качества, които имат. Има  , които са по-склонни да останат с един сътрудник по-дълго време. Ето и кои са те:
Везни.  Представителите на знака постоянно първо са другари, по-късно интимни сътрудници. Те са отдадени на другия човек, предани са и са постоянно подготвени да му бъдат опора. Правят сантиментални изненади, диалозите с тях са забавни, могат да бъдат безпределно очарователни. Не си падат по изневерите, въпреки постоянно да си разрешават почтен флирт. За да ви напусне една Везна, значи се е случило единствено едно нещо – приели сте я за даденост.Избрали сте хладното и/или жестоко държание пред занимателните и сладки моменти.И макар безкрайните й опити да възвърне връзките посред ви, вие постоянно не сте положили грам старания.
Телец.  Това е една от най-лоялните зодии. Заедно с практичния й темперамент, представителите й рядко скачат от връзка на връзка. Телецът избира дълго да избира, до момента в който откри най-хубавото. Съответно, в случай че имате сътрудник с такава зодия, той в действителност е видял нещо особено във вас и няма планове да ви заменя. Освен, в случай че сексът не стане отегчителен! Макар уравновесени по принцип, в леглото те са буйна и жадна за обич натура. Няма ли пристрастеност, няма да има и Телец до вас.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР