Някои хора смятат, че определени знаци на зодиака са пряко

...
Някои хора смятат, че определени знаци на зодиака са пряко
Коментари Харесай

Най-опасните знаци от зодиака според световната криминалистика

Някои хора считат, че избрани знаци на зодиака са директно свързани с съответна предразположеност към закононарушения.

Заедно с астролозите, психолози учат личностите на нарушителите и са все по-склонни да настояват, че има директна връзка сред рождения ден на лицето и типовете закононарушения, към които е склонно.

Ако зодията оказва въздействие върху метода на мислене, страстите, дейностите и в последна сметка на цялостната карма на индивида, не може да не си зададем въпроса – допустимо ли е моментът на раждането ни и подреждането на планетите към дадения миг да ни подтикват да вършим неприятни неща?

 Най-опасните знаци от зодиака съгласно международната криминалистика Pexels

Днес ще разберем кои зодиакални знаци имат най-лошо добро име от позиция на статистиката от.

Всички знаем, че зодиите са разграничени на четири групи съгласно детайла, който ги показват. Водолей, Близнаци и Везни са свързани от детайла Въздух. Рак, Риби и Скорпион – от детайла Вода. Овен, Лъв и Стрелец са огнени, а Козирог, Телец и Дева – земни зодии.

Огнените знаци (Стрелец, Овен, Лъв)

От тези три знака към най-различни типове действия е благоразположен Стрелец. И най-важното – мъчно е да бъде заловен. Овен е постоянно въоръжен до зъби нарушител, а Лъвът е рисков като цяло, тъй като самочувствието му разрешава елементарно да прави разнообразни правонарушения.

Въздушните знаци (Везни, Близнаци, Водолей)

Ако съпоставим всички тези знаци, Везни са тези, които са най-склонни да правят закононарушения. Те са доста рискови и постоянно са добре въоръжени. Близнаците ги хващат в разнообразни измами, а Водолеите потеглят срещу закона в името на възмездие.

Земните знаци (Козирог, Дева, Телец)

Тази категория нарушители постоянно попада зад решетките. Телец е най-темпераментният и рисков. Девата е малко страхлива, по тази причина постоянно е въоръжена до зъби, а Козирогът е занаятчия в уменията си да се изплъзне от наказване, откакто извърши някое закононарушение.

Водните знаци (Скорпион, Рак, Риби)

Изненадващо е, само че Раците най-често попадат в полицията. Обикновено те не работят поради самите себе си, а поради близки. Скорпион и Риби изостават в това отношение.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР