Някои членове на нашето общество се чувстват недосегаеми на определени

...
Някои членове на нашето общество се чувстват недосегаеми на определени
Коментари Харесай

Директорът на полицията в Стара Загора за ромите: Някои членове на обществото се чувстват недосегаеми

Някои членове на нашето общество се усещат недосегаеми на избрани места и територии и не съблюдават разпоредбите. Това съобщи старши комисар Георги Хаджиев по отношение на вчерашния случай, при който роми за следващ път нападнаха служители на реда и леко раниха петима чиновници на реда.
Според Хаджиев, ромите пробвали да спрат ареста на обвинени за проведена противозаконна гонка с каруци. По думите на старши комисаря пред Нова телевизия, един от ромите опитал да ухапе служител на реда, а различен блъснал различен чиновник на реда с удар в гърба с дъска. След това, след влизането в Мъглиж на жандармерията, при което са задържани двама души, е имало офанзива с камъни и бетонни блокове против служителите на реда и тогава са ранени леко петима от тях.
Хаджиев разясни, че един от нападателите е разгласен за търсене. Като беше по този начин самоуверен да атакува сътрудници, дано в този момент бъде толкоз самоуверен и да се яви пред органите на Министерство на вътрешните работи, добави служителят на реда. Двама са арестувани, като има произвеждане за жестоко нарушаване на реда и посегателство на чиновник на реда. Има построени КПП-та в Мъглиж и се вършат инспекции.
Същевременно Хаджиев не пожела да разяснява необятно дали починали младо момче и момиче в злополука до Казанлък преди два дни не са умряли поради каруца, която те не са видели в тъмното.
Снимка: Архив
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР