Някогашният секссимвол Йоана Захариева - Йоко днес е тотално променена

...
Някогашният секссимвол Йоана Захариева - Йоко днес е тотално променена
Коментари Харесай

Познахте ли тази красавица? Ето на какво заприлича

Някогашният секссимвол Йоана Захариева - Йоко през днешния ден е тотално изменена и неузнаваема, откриха феновете на кулинарното предаване „ Черешката на тортата ". Изпълнителката, която през 90-те радваше почитателите си с хубост и естествен съблазън, втрещи с променената си визия, написа " Уикенд ".

В първия епизод на шоуто, в който се появи 42-годишната певица, малко на брой съумяха да разпознаят в цялостната жена с къса коса тогавашната звезда. За да наподобява малко по-слаба, Йоко прозорливо бе облякла размъкнати облекла. Вместо да скрият обилните й форми, те още повече ги подчертаваха.

Според другари на Захариева разводът с някогашния й брачен партньор Ясен Козлов се оказал съдбовен за самочувствието и метода на живот на певицата. Двамата имат синове - Ясен и Йово, за които композиторът и началник на „ Музикаутор " също поставя грижи. След раздялата им Ясен сви ново фамилно гнездо с писателката Гери Турийска. Артистичното семейство се радва на дъщеря на име Аника.



Преди година по време на гостуването си в „ На кафе " изпълнителката на „ Хиперсоник " разкри за какво е зарязала музикалната си кариера. Йоана искрено призна, че е надебеляла до влудяващите 100 кг.



„ Положението беше доста тежко. Постоянно се усещах изтощена, нямах никакво време за отмора. Не устоях здравословно на нощната ми работа като певица, по тази причина се захванах със фамилен хотелиерски бизнес. Докторите ми споделиха, че би трябвало да работя нещо по-спокойно. Нещо, което да не ми основава стрес, описа тогава русокоската. Затова тя спряла да обикаля нощните заведения. В продължение на 5 години Йоко работила в Музикалния спектакъл, само че напуснала. блиц
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР