Някога забелязвали ли сте, че като се прибирате вкъщи, усещате

...
Някога забелязвали ли сте, че като се прибирате вкъщи, усещате
Коментари Харесай

Поставете в дома си чаша с вода, сол и оцет. След ден ще видите нещо, скрито от очите ви

Някога забелязвали ли сте, че като се прибирате у дома, усещате в него единствено зной, паника, главоболие и стомашни болки? Хиляди хора изпитват необичайно възприятие на неразположение или на необяснима горест когато вечер се приберат вкъщи…

При мен беше по този начин – и освен у дома. Някой път се е случвало и в офиса. Интересното е, че всички признаци незабавно изчезваха, незабавно щом напуснех помещението…

Затова взех решение да проучвам този въпрос. Наистина повярвах, че околната среда има своя атмосфера и аура. И в случай че ви е удобно на улицата, само че не и у дома – значи е пристигнало време да се справите с негативната сила на своето жилище.

Но първо би трябвало да изясните в действителност ли в дома ви се е натрупала отрицателна енергия… Има 3 метода да се ревизира това:

1.Сол, оцет и вода

 чаша-със-сол

За този способ постоянно пишат в интернет. Това е много прецизен метод да ревизирате негативната сила в помещението и да се отбраните от нея.

Вземете кристална чаша и изсипете в нея няколко лъжици елементарна каменна сол. След това деликатно разлейте по стените на чашата малко бял оцет. Напълнете чашата с вода и я оставете в помещението за един ден.

След 24 часа погледнете чашата: в случай че водата се е покрила с мухъл и на повърхността й има доста мехурчета, наподобяващи на нещо като облак или просто бяло леке – значи в дома ви се е натрупала доста негативна сила.

2. Цветя

 червени-карамфили

Има и различен метод да определите каква сила господства в помещението – позитивна или негативна.

Вземете 10 бели и червени карамфила и ги поставете във ваза с вода. Ако алените увехнат по-рано от белите, това е първи симптом на натрупала се отрицателна сила. Ако е противоположното и първи умрат белите карамфили – значи домът е изпълнен с позитивна сила.

Ако повехнат с идентична скорост, значи в дома се е открил енергиен баланс, равновесие.

В случай на отрицателен резултат, би трябвало да почистите дома си от отрицателната сила. Изхвърлете алените карамфили и сменете водата. Белите карамфили, сами по себе си, по-бързо притеглят позитивната сила и пречистват помещението.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР